回應娶大6妹的得與失

引用:
原帖由 ACK007 於 2019-5-4 08:06 PM 發表

其實女人都係現實, 港女又好大陸妹都好...都係一9樣...你有能力佢就跟你,你冇能力就晒9氣...係人都選一種對自己好既生活方式...講得多都晒9氣
以家啲港女都學嗮大陸文化
千萬唔好娶
不過有冇念過點解大陸妹咁?因為啲大陸仔都唔係好人
所以佢地家破人亡都係自己攞來

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
娶大陸婆沒有好下場

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ACK007 於 2019-5-4 20:06 發表

其實女人都係現實, 港女又好大陸妹都好...都係一9樣...你有能力佢就跟你,你冇能力就晒9氣...係人都選一種對自己好既生活方式...講得多都晒9氣
要補充啦,同的壞女人呢,大陸妹都係難搞D,冇辦法用羅輯去理解,好似可以同你十年八載,但個心依然可以唔上心既,唔明唔明..........照計錯有錯著,將錯就錯,咪行埋下半路羅,但原來唔係的,好清高坩同你玩文藝愛情、冇愛就冇性,仲要玩長情,話家鄉男先係至愛,(就算冇世藝冇本事老粗一名,都係心頭愛)唔夠玩的.............

回覆 引用 TOP

大陸妹
玩就好
娶佢就找屎上身

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 西部鬆弛的通道 於 2019-5-4 07:50 PM 發表

大陸妹未娶過
不過試 10 件, 9 件都係好扑嘅
大陸妹,性好開放架,就算有老公,都時常出來偷食,叫班姊妹開P

大 6妹,正過港女,常識,港女冇波,也是常識

引用:
原帖由 西部鬆弛的通道 於 2019-5-4 07:50 PM 發表

大陸妹未娶過
不過試 10 件, 9 件都係好扑嘅
大陸妺好扑係身經百戰練出來,一街襟兄弟

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 AVSUPERMAN 於 2019-5-4 05:09 PM 發表

我識嘅港女無咁,肯付出,唔貪,同我生左2件,但洗係大6妺身上十万八万,仲呃我话有左我的,其实唔係我,所以大6妹屌下就好,唔好娶
我娶大陸妹, 生3 個, 一齊涯, 幾個朋友都係, 沒問題, 正常女人一個, 你一個2 個專揾d靚的, 年輕的, 再唔係揾歡場果d,任何地方都有好壞女仔,  當然好果d女仔通常又睇你唔上眼, 唔好果d,  有目的果d就利用你,人地主動少少你就當自已潘安再世, 最後比人利用,

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 AVSUPERMAN 於 2019-5-4 03:09 PM 發表

見有C兄講開娶大6妹乜都無,舖、樓寫大6妹名,大6妹不停派帽,累人累物。我身邊娶大6妹的,失多過得……
例1 老友大學同學係大6妹,共處多年有小朋友,及後一次盜火線係老友阿哥病危,大6妹不聞不問,還堅持已報旅遊要舉家去玩,结果閙翻,老友阿哥舆世長辭,離婚收場。
例2 友人與大6妹拍拖6年,想搞野,大6妹堅持婚後。终於圓婚想一試,结果一推7年,共13年娶 ...
講咁多,咪純粹因為你識嘅男人無用,咁廢嘅人就算娶呀差都會戴綠帽啦!

我識嘅個個都夫妻恩愛。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 AVSUPERMAN 於 2019-5-4 04:04 PM 發表

等大家盡數大6妺,有乜奇难雜症,歡迎分享
原來係廢物圍爐取暖區?咁唔打擾嘞!

回覆 引用 TOP

人心肉做,首先是你要對人好。

回覆 引用 TOP

樓主:想知例2的港男13年無性婚姻是否婚外有家?否則是奇蹟。大陸妻斗唔過地頭夫?

後生大6妹真心好吊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 AVSUPERMAN 於 2019-5-4 03:09 PM 發表

見有C兄講開娶大6妹乜都無,舖、樓寫大6妹名,大6妹不停派帽,累人累物。我身邊娶大6妹的,失多過得……
例1 老友大學同學係大6妹,共處多年有小朋友,及後一次盜火線係老友阿哥病危,大6妹不聞不問,還堅持已報旅遊要舉家去玩,结果閙翻,老友阿哥舆世長辭,離婚收場。
例2 友人與大6妹拍拖6年,想搞野,大6妹堅持婚後。终於圓婚想一試,结果一推7年,共13年娶 ...
港女咪一屄樣,當年開始個一個星期甜甜蜜蜜,真係過咗一星又話買隻地通拿,話女帶男表好好睇,買咗唔夠幾日又話睇中粒VSI平平地六皮幾幫你慳錢,先買粒細,行去廣東道要去Bulgari,我話睇下gu ,LV 即發老脾,左氹又氹平平地六七雞買隻飛甩雞細手袋先順氣,夜晚想屌屄,特然又話以家樓樓好低,要買翻間,我話住堇呢間咪幾好,佢話要買間新既,要全新裝修合佢風格,我話冇錢,要過一排先可以,當塲又發老脾,攪到我個晚食自己,三日唔埋两日又買野,張咭日日銀都打電話比我confirm,當我最手緊個陣,又話想去歐洲行下,我屌佢老母,我話想屌屄你就話日日好攰,買野就唔攰,之後我收尻起所有買既野,我話單在我手,包,手錶,戒子,全都在我手,大家當性交易,我唔理,拍拖咁奈都係同你屌個一劑半劑,未出野就推我出來,以家我要屌翻夠,劑劑無套內射加後門,佢唔制,我就掟柒佢,要佢即走,躝屍趌路咁至𢴇身彩。

d 中國人最大問題係冇道德

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。