• 瀏覽: 30,848
  • 回覆: 144
  • 追帖: 4
楼主鼓励各位弟兄揾小姐做老婆?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
例四男角好幸福快樂

回覆 引用 TOP

Case 2 可以申請婚姻無效,不用離婚分身家

眾醉我醒會煩惱
眾醒我醉要吃虧

回覆 引用 TOP

睇下你係邊到識嘅,你只講飲花酒識番黎嘅大6妺咁冇嘢講啦,大把係香港啲大學一齊讀書然後結婚果班不知幾好

回覆 引用 TOP

娶老婆,最好系揾番香港女仔,扑野上床,揾大陸妹正,個人經驗,不喜勿插

大陸?只有大陸女人會咁?
大把大陸女人嫁香港都慘喇,嫁香港男人,幫人生埋仔,最後男人出軌背叛,仲一腳踢個女人出門,個女人最尾咩都冇

呢D野就唔關邊度人既事,,,係個人人品啫

關大陸妹咩事呀,唔好怪自己太窮無人要

回覆 引用 TOP

娶大陸妹落黎
生多啲王從bb
食多啲香港福利
王從bb大個又生王從bb
不出5代
香港已經王從化

附件

8668E800-7C89-40D6-A223-0E781973A09B.jpeg(12.62 KB)

2019-5-4 10:56 PM

F20999B2-9BB0-42C2-9521-8D6784F8B41E.jpeg(223.95 KB)

B11899F2-69A7-41E8-B6B3-F5D7A1FB996B.jpeg(121.48 KB)

引用:
原帖由 雙非單程好福佳 於 2019-5-4 09:56 PM 發表

娶大陸妹落黎
生多啲王從bb
食多啲香港福利
王從bb大個又生王從bb
不出5代
香港已經王從化
上幾代阿爺嫲阿公阿婆肯定土生土長?
上3代呢 1898年前 新界係清潮大陸 北京南京條約之前呢?
香港歷史1842年之前都係清朝  所以呢度9成9.9都係王從後代😂😂😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 changigichan 於 2019-5-4 10:56 PM 發表

港女好
呢個好屌

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 AVSUPERMAN 於 2019-5-4 03:09 PM 發表

見有C兄講開娶大6妹乜都無,舖、樓寫大6妹名,大6妹不停派帽,累人累物。我身邊娶大6妹的,失多過得……
例1 老友大學同學係大6妹,共處多年有小朋友,及後一次盜火線係老友阿哥病危,大6妹不聞不問,還堅持已報旅遊要舉家去玩,结果閙翻,老友阿哥舆世長辭,離婚收場。
例2 友人與大6妹拍拖6年,想搞野,大6妹堅持婚後。终於圓婚想一試,结果一推7年,共13年娶 ...
我不嬲都對垃圾大陸妹冇興趣

不過依家香港人都係差唔多,特別細過25個啲垃圾

回覆 引用 TOP

就64,明白的

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 87er 於 2019-5-4 03:17 PM 發表

一講大陸女,
個個精神,
必過廿板回應。
如果冇問題就唔會敢
我屋企大吧錢剩係隨便一間地舖都唔知幾多億
我從來不和大陸🐔交往

將個6字變波字吧

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]