如果老婆性呢一方面滿足唔到你, 你會淨係叫雞, 搵小三, 定係離婚娶過件索D嘅女?

如果老婆性呢一方面滿足唔到你, 你會淨係叫雞, 搵小三, 定係離婚娶過件索D嘅女? E-mail 此主題給朋友

如果老婆性呢一方面滿足唔到你, 你會淨係叫雞, 搵小三, 定係離婚娶過件索D嘅女?

熱賣及精選
咩叫滿足唔到,唔肯做,死魚,定你要求口爆,三穴才滿足到你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 HKSAR20170204 於 2019-5-3 04:49 PM 發表

三穴齊發

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 HKSAR20170204 於 2019-5-3 04:49 PM 發表

你結婚目的淨係想扑嘢?

你比我好好多
我女人只懂叫我買嘢
性要求直接叫我出去玩女人

引用:
原帖由 全職廢青 於 2019-5-4 04:41 PM 發表

你結婚目的淨係想扑嘢?
所有男人都淨係想扑嘢㗎啦! 唔通想聽心事咩!

引用:
原帖由 HKSAR20170204 於 2019-5-4 09:25 PM 發表

回覆 引用 TOP

怪唔知得你老婆唔滿足你,淨係仆野,離婚吧

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大優勢 於 2019-5-4 07:15 PM 發表

你比我好好多
我女人只懂叫我買嘢
性要求直接叫我出去玩女人
師兄你唔試清楚先結婚既?

回覆 引用 TOP

叫G

回覆 引用 TOP

引用:

切J

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 HKSAR20170204 於 2019-5-4 09:25 PM 發表

咁你不如成世去叫雞算啦,洗鬼結婚咩

PS:唔好講「所有」男人,至少我結婚唔係純粹為扑嘢,你自己被個龜頭控制大腦唔好以為所有男人都係

回覆 引用 TOP

引用:

離婚,都係對對方好。

回覆 引用 TOP

吾明點滿足吾到你? 次數問題?時間問題?嗌得吾好聽?

回覆 引用 TOP

老婆滿足同叫雞小三係兩回事
主要係視乎你有無錢!
你問下D有錢佬,大把人三妻四妾

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。