[計劃生育] 好唔開心,好想有BB 香討焦點

放鬆心情,或者好快有。
愈著緊愈難,祝你們早日成功!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CHONGCORACHONG 於 2019-5-3 01:08 PM 發表

同先生努力左一年半喇,一直都想有BB,
中醫都睇過兩個,飲中藥飲到我經期亂晒,之後放棄無睇!
我哋做過婚前檢查一切正常,上年年尾睇過婦科醫生,照過子宮,照過有水泡仔,但話唔影響生育,如果擔心就再過兩三個月再返去照,但我問醫生有咩可能幫左懷孕,佢只話唔影響生育
依兩個月我飲緊滴雞精,但我依兩日有谷M既感覺好sad丫
我仲可以做D咩 ...
係唔係妳兩個根本就唔識做愛?

回覆 引用 TOP

其實會唔會唔關你事?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CHONGCORACHONG 於 2019-5-3 01:08 PM 發表

我哋做過婚前檢查一切正常,上年年尾睇過婦科醫生,照過子宮,照過有水泡仔,但話唔影響生育,如果擔心就再過兩三個月再返去照,但我問醫生有咩可能幫左懷孕,佢只話唔影響生育
我仲可以做D咩 ...
唔駛急,睇咗生育專科醫生先

回覆 引用 TOP

直接考慮搵D台灣生殖科技協助
自己研究下
比D信心, 撐你

一位素未謀面的男士謹啟

回覆 引用 TOP

過泰國做人工啦,要乜有乜、數量、男女均可選擇

回覆 引用 TOP

科學同唔科學配合下,今年南方利有喜

試下計啱時間,去新加坡來個4日3夜旅行,目的是做人。

退而求其次,南丫島或者海洋公園間酒店,換個環境,放鬆心情。

男方的興奮程度,影響佢射精的數量。

玄學並不是西方標準的精密科學,但能流傳數千年,必有其可信之處。

陰陽相對,是易經最基本的理論,易經有跡可尋太約4000年,而愛恩斯坦的相對論,最早出現於1905年。
之前有見過胡慧沖電視節目介紹泰國美容, 連呢類醫療也發展起來....合理..

回覆 引用 TOP

一邊去泰國/台灣靠科學, 一邊自己做唔靠科學

繼續自己試睇中醫食補品唔可以話你浪費時間..
我只可以話科學係目標為本, 同稍為"哲聰"既方法
引用:
原帖由 方癸燊 於 2019-5-16 08:10 AM 發表

科學同唔科學配合下,今年南方利有喜

試下計啱時間,去新加坡來個4日3夜旅行,目的是做人。

退而求其次,南丫島或者海洋公園間酒店,換個環境,放鬆心情。

男方的興奮程度,影響佢射精的數量。 ...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CHONGCORACHONG 於 2019-5-3 05:28 PM 發表

睇黎你帶綠帽嘅陰影,依一世都除唔到!
答得好

回覆 引用 TOP

去仁安試下做 iui  每次2萬以內。
你的case 應該吾使做 ivf. 
ivf 每次約十萬。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 watchingyou1475 於 2019-5-15 11:55 PM 發表

做Ivf
咩叫 lvf ?

引用:

我仲可以做D咩 ...
我有方法, , 使5使試下

狗會在我腳下
大細掌於手中
哪個再敢多說話?

夷平狗會是誰?
哪個可以稱霸?!
誰人戰績高過孤家?!

高高在上 諸君看吧 朕之戰績美好如畫!
登山踏霧 指天笑罵 捨我誰堪誇?!

回覆 引用 TOP

越想要越冇,輕鬆d

回覆 引用 TOP

放鬆心情  嚟m前1日做 隔日再做  每個月最多做2日

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。