註冊 登入

[計劃生育] 好唔開心,好想有BB 香討焦點

引用:
原帖由 CHONGCORACHONG 於 2019-5-15 01:54 PM 發表

有無邊隻蠔皇素推介?因為GNC好似無出了
我無特別買啲靚蠔,早排 taste 有賣一款日本急凍蠔,大約四五十蚊,有15隻左右,幾好味,煮完後又不會縮到好細,幾抵食,我每天會用蒜蓉同小小辣椒油去煎四五隻

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CHONGCORACHONG 於 2019-5-3 01:08 PM 發表

同先生努力左一年半喇,一直都想有BB,
中醫都睇過兩個,飲中藥飲到我經期亂晒,之後放棄無睇!
我哋做過婚前檢查一切正常,上年年尾睇過婦科醫生,照過子宮,照過有水泡仔,但話唔影響生育,如果擔心就再過兩三個月再返去照,但我問醫生有咩可能幫左懷孕,佢只話唔影響生育
依兩個月我飲緊滴雞精,但我依兩日有谷M既感覺好sad丫
我仲可以做D咩 ...
日日入精入去
咁都冇撚用就真係要查下條撚既狀況

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CHONGCORACHONG 於 2019-5-3 01:08 PM 發表

我哋做過婚前檢查一切正常,上年年尾睇過婦科醫生,照過子宮,照過有水泡仔,但話唔影響生育,如果擔心就再過兩三個月再返去照,但我問醫生有咩可能幫左懷孕,佢只話唔影響生育
我仲可以做D咩 ...
後14或15日,做左停等……如果不能,重試多幾次

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CHONGCORACHONG 於 2019-5-15 13:53 發表

上星期開始用排卵試紙,亦都繼續有飲想孕滴雞精

今日的試紙兩條紅線都噤深色,是否已排卵?
睇說明書

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CHONGCORACHONG 於 2019-5-15 13:49 發表

我地通常都係排卵期格日做🥺
插到最入先射,之後妳要 抬高雙腳,有助精液流入子宮。

回覆 引用 TOP

你老公有無check過

回覆 引用 TOP

引用:

我仲可以做D咩 ...
圈往果兩條試紙隔左幾耐?
第一條做一次;
第二條情況做一次;

回覆 引用 TOP

好想有就試輔助生育。

回覆 引用 TOP

引用:

我仲可以做D咩 ...
有冇驗過你老公d精健唔健康先,如果d精唔得可能要借種😏

兵無常勢,水無常形;能因敵變化而取勝者,謂之神!

回覆 引用 TOP

唔好禁大壓力,生仔呢家野好作對,好似細路仔捉依欣咁,你捉佢佢就走,你避佢佢又走埋黎,享受制作過程,自信自己身體無問題一定會自然有,又唔係細龍太咁趕住生黎承繼家產,利伸:我有兩個,一仔一女

回覆 引用 TOP

唔好灰!我2個朋友有卵巢多囊症,用中醫中藥調理3個月,計排卵期中左,2個bb都3個月大了。
你無病無槓,可能係緣份未到姐,好快中嫁啦,努力。
我自己仔仔係m尾都中到番黎🤦🏻‍♀️

回覆 引用 TOP

引用:

我仲可以做D咩 ...
係咪寒底??因教難懷孕架。

回覆 引用 TOP

試下射出嚟後,個女訓住將雙腳第高拍係牆,屁股離小小張床,姿勢維持10分鐘⋯⋯

回覆 引用 TOP

可以咁 自己吾好諗咁多 開帖先 等完全吾識的人幫你諗 再等以為有用和有幫助的回覆再打算

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CHONGCORACHONG 於 2019-5-15 01:26 PM 發表

你比人入過丫?
更係講緊你啦,咁蠢更係生唔到啦

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。