吾知點解, 我老公吾願意同我做

引用:
原帖由 炎夏小豬豬 於 2019-5-5 12:55 AM 發表

結咗婚廿年,其實一直都好恩愛,有去拍拖、有去旅行,出街都有拖實,就係沒有性
結咗廿年,咁幾時先開始冇性?是否老公已經唔得啦?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 rk_tsang 於 2019-5-5 01:35 AM 發表

我想做無得做⋯
原來好多性生活吾協調,真係好羨慕果啲好夾嘅夫婦

引用:
原帖由 炎夏小豬豬 於 2019-5-5 01:39 AM 發表

原來好多性生活吾協調,真係好羨慕果啲好夾嘅夫婦
成日話攰,搞得密(一星期2-3次)。無性欲,不準搓和啜啜乳頭等⋯十分無癮及不平等!😢😭😭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 炎夏小豬豬 於 2019-5-5 12:55 AM 發表

結咗婚廿年,其實一直都好恩愛,有去拍拖、有去旅行,出街都有拖實,就係沒有性
可能感情太耐冇咗激情,又或者身體問題你可以關心下佢,留多哋時間陪佢,再唔係留意下佢平時玩電話。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 炎夏小豬豬 於 2019-5-3 01:19 PM 發表

可能是
你咁都知好嚴重喎打枝針好喎

因為你朵小菊花已經變成大冬甩

回覆 引用 TOP

其實都係想呻吓婚姻上有點缺憾姐,未想到比人鬧肥、醜、臭西⋯⋯⋯⋯,不過我知大家可以講乜都得,其實如果係喱啲原因我就吾洗問啦。我真心想睇吓有冇c姐c妹妹會吾會有啲case同我差不多可以商量一下姐,例如有冇啲咩男士會有咩原因會好少做,份工好大壓力⋯⋯⋯⋯問題

引用:
原帖由 前來泛黃的腳毛 於 2019-5-5 06:11 AM 發表

你咁都知好嚴重喎打枝針好喎
吾係可以點答佢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 EX3502_EX5076 於 2019-5-5 08:35 AM 發表

你想你老公同你做乜嘢?
做愛

係咪你成日死魚咁無反應?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 炎夏小豬豬 於 2019-5-5 07:07 AM 發表

其實都係想呻吓婚姻上有點缺憾姐,未想到比人鬧肥、醜、臭西⋯⋯⋯⋯,不過我知大家可以講乜都得,其實如果係喱啲原因我就吾洗問啦。我真心想睇吓有冇c姐c妹妹會吾會有啲case同我差不多可以商量一下姐,例如有冇啲咩男士會有咩原因會好少做,份工好大壓力⋯⋯⋯⋯問題 ...
其實早幾年前我同你情況一樣,不過現在冇事啦,

引用:
原帖由 炎夏小豬豬 於 2019-5-5 07:07 AM 發表

其實都係想呻吓婚姻上有點缺憾姐,未想到比人鬧肥、醜、臭西⋯⋯⋯⋯,不過我知大家可以講乜都得,其實如果係喱啲原因我就吾洗問啦。我真心想睇吓有冇c姐c妹妹會吾會有啲case同我差不多可以商量一下姐,例如有冇啲咩男士會有咩原因會好少做,份工好大壓力⋯⋯⋯⋯問題 ...
通常身型變化問題 應該要從身型著手去執執

回覆 引用 TOP

唔該你煲下AV學下新野啦

樣同身材有無走樣?  無既小心老公出面有第二個,不排除斷背。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。