中女好奇怪!

熱賣及精選
我系中女。。我五嫁。扎炮。怕你啦

我也是中女,我冇咁既要求,唔好屈我

你要去睇精神科。我好奇邊個無得揀中女咁powerful hurt到你咁痴線

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2019-4-30 01:55 PM 發表

我系中女。。我五嫁。扎炮。怕你啦
自己玩青

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ywannal 於 2019-4-30 01:59 PM 發表

你要去睇精神科。我好奇邊個無得揀中女咁powerful hurt到你咁痴線
樓主對中女好大怨氣...應該比中女深深hurt過

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大日本天皇陛下 於 2019-4-30 01:43 PM 發表

識過幾個中女近40歲都單身,佢地揀男人要求完全不合情理。最乞人憎佢地有個要求,佢地都希望婚後男人揾到錢養得起頭家。香港生活指數高係事實,一個女人希望婚後吾洗捱吾係問題,問題在於佢地已經中女近40歲了。咁的年紀點可能揾到個揾錢多的男人呀?小超已五十幾歲都揾廿幾歲女人啦!中女,吾該你地啦,脚踏實地做人啦! ...
無本事就唔好學人媾女啦! 毒 L
我媾幾個40+的,個個都風情萬種,功夫了得,床上懂就位,廚藝也可以!

引用:
原帖由 大日本天皇陛下 於 2019-4-30 04:13 PM 發表

係你呢D柒頭先會咁cheap媾中女仲要年過40咁重口味🤭🤭
你仲係處男???

引用:
原帖由 ywannal 於 2019-4-30 01:59 PM 發表

咩就係話佢地盤佬都不如,叫我地西才子去做地盤個個40中女囉。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jkau23 於 2019-4-30 02:03 PM 發表

咁你ge大日子係邊日呢?
正常性本善區傾,見係妳炸
https://youtu.be/Em11FJCkrAk

回覆 引用 TOP

樓主咁你咪溝中學學生妹囉~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大日本天皇陛下 於 2019-4-30 01:43 PM 發表

識過幾個中女近40歲都單身,佢地揀男人要求完全不合情理。最乞人憎佢地有個要求,佢地都希望婚後男人揾到錢養得起頭家。香港生活指數高係事實,一個女人希望婚後吾洗捱吾係問題,問題在於佢地已經中女近40歲了。咁的年紀點可能揾到個揾錢多的男人呀?小超已五十幾歲都揾廿幾歲女人啦!中女,吾該你地啦,脚踏實地做人啦! ...
四十中女嫌西西
低薪薄職難養妻
中女勢利好惡抵
只怪自己人工低

17 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。