• 瀏覽: 101,257
  • 回覆: 8
  • 追帖: 11
我都係雙魚座女,曾經做個pk,識左個細我10年嘅男友同個本來拍拖10年嘅分手,但最後結果係被細10年嘅男友出軌和傷害,頭两年你都會認為好夾,好甜蜜拍拖feel,但過多两年佢未玩夠換來只係你自己受傷害,你唔會有青春同佢鬥,到時你只會得返自己一個和受傷,所以唔好為左一時新鮮和感覺去影響你一生。

熱賣及精選
加油啦,因為到你講左發現其實唔使好大勇氣,一個信息講,唔需要太多解釋無謂俾大家仲有幻想或聯系,block晒所有,等一個月左右冲淡左D你認為嘅激情,發現原來平穩反而是褔係最難得到。所以唔好糾結太耐,越耐就越唔狠心

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dunnohowtodo 於 2019-4-27 11:52 PM 發表

你冇搵返拍過拖10年嗰個男友?已經同佢完全冇聯絡?
有聯絡,但已經是朋友了,而且曾經傷害過他,不會再令他有誤會了

引用:
原帖由 dunnohowtodo 於 2019-4-28 11:14 AM 發表

佢仲同你保持係朋友而又冇新戀情,可能佢仲係好鐘意你...不過個重點係,你鐘唔鐘意佢?
唔會啦,傷害人一次,永遠有條剌,唔想當人係水泡

引用:
原帖由 dunnohowtodo 於 2019-4-28 05:29 PM 發表

雖然知道心底愛嘅人唔係佢,但始終成十年嘅相處仲有聯繫,咁依家會唔會有時諗起返過往嘅片段?依家見到面有d咩感覺?
好似多左個哥哥,亦知道唔能夠傷害多人一次

引用:
原帖由 dunnohowtodo 於 2019-4-28 06:20 PM 發表

咁會唔會有時諗起以往一d片段?
冇lol,就算諗反都係冇感覺,只係好似經歷咁

引用:
原帖由 dunnohowtodo 於 2019-4-28 09:35 PM 發表

冇後悔當日揀錯咗?
冇,自己選擇冇得很悔,係要走遲早都會走,唔經歷點會成長

引用:
原帖由 dunnohowtodo 於 2019-4-28 10:38 PM 發表

我嘅意思係,如果你當日冇揀嗰個男仔而放棄十年嘅感情,可能呢刻你同前男友已經結埋婚過得幸福...
maybe,但我嗰時maybe未ready過結婚,況且注定要分開嘅,要出軌嘅係遲早嘅事,相反我慶幸冇結婚,冇累到人。到而家報應返喺我身上,所以咪要我真正成長

引用:
原帖由 殘酷到此 於 2019-4-28 11:04 PM 發表

maybe,但我嗰時maybe未ready過結婚,況且注定要分開嘅,要出軌嘅係遲早嘅事,相反我慶幸冇結婚,冇累到人。到而家報應返喺我身上,所以咪要我真正成長 ...
@dunnohowtodo 我是新手,回覆不到你信息,我也樂意和你分享,你再pm我留下你的email/whatsapp/wechat/line聯絡,我再加你成為朋友,再分享吧

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]