出軌一個細我十年嘅男生

引用:
原帖由 dunnohowtodo 於 2019-4-25 07:46 PM 發表

其實邊有得鬧醒尤其只係網上留言...
你話兩個都愛,但我覺得你所謂愛你老公只係佢條件上滿足到你當初對搵另一半嘅要求,但其實一直情感上都冇嗰種好touch嘅感覺(就好似所謂soulmate嗰種),所以當你同老公唔喺一齊時,就算有正常社交同做其他嘢(做義工、陪家人飲茶)都塞唔滿你個心,會有上網識人嘅念頭而又take咗action...而咁啱又俾你識到呢個男仔,係喺情感上佢俾到你一d感覺其實係 ...
一語中的。你又知道我同我老公係初戀咁犀利。。。

熱賣及精選
其實支持樓主同小鮮肉一齊

放生你老公啦!

春有百花秋有月,
夏有凉風冬有雪,
若無閒事掛心頭,
便是人間好時節!

回覆 引用 TOP

我能理解這種感覺...sigh

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 misu3333333333 於 2019-4-25 03:23 PM 發表

邊個主動先?
佢錫我先。 有分別嗎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yuejingwuli 於 2019-4-25 03:29 PM 發表

系你理智入面,真心假意唔係都應該要分咩

若果你想要個SP就另計

純粹想知道應該點同佢分手。如果佢唔係玩嘅,咁我唔好太絕。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hello99 於 2019-4-25 05:09 PM 發表

妖,講咁多廢話,一句到尾一係斬電纜,一係繼續,正確係點做,你自己知道答案,冇乜好問人,係你冇決心啫。冇决心的話,你係度傾多一年都唔會有答案。 ...
真相!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mange 於 2019-4-25 05:20 PM 發表

都有行動拒絕咗,就恨啲block咗佢啦
大家都雙魚座女,理性都唔況多得去邊。

你只需要不停諗同老公過去好開心嘅經歷,佢對你點好,你就會更加唔想冇咗佢,自然就飛咗小鮮肉。呢個都係其中一個方法黎。 ...
我個人真係好搖擺不定。。。。。

引用:
原帖由 takeshit 於 2019-4-25 05:44 PM 發表

佢5知你結左婚? 咁你老公系度時, 你5聽得電話, 完全玩消失....   有無可能兜到呀!!??
佢通常都係line voice message

引用:
原帖由 Jennian41 於 2019-4-25 06:06 PM 發表

細過你個男仔咩星座?
好搞笑。我,我老公同個男仔都係雙魚座。。。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 auspasu 於 2019-4-25 06:33 PM 發表

佢一定係想要你免費上床同你卜啦。你有樣有身材,條仔一定唔會放手。比我都唔會放手。
好似個個都係咁講。。。 但係酒店都要錢㗎 ,仲要出街睇戲食飯

引用:
原帖由 巴士謝皮的膠袋 於 2019-4-25 07:04 PM 發表

如果你仲愛你老公就真係唔好比佢知道,同埋個男仔你瞞佢都唔瞞得耐,你話分佢唔肯就唔好表明你結婚,唔係佢用黎威脅你就麻煩,你最好慢慢咁淡化斷感情,唔係我怕你最後玩出火會燒到自己 ...
我都想慢慢淡化,但係而家個心成日都囉囉攣,好煩。

回覆 引用 TOP

作過啦 !

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wingsmein 於 2019-4-25 11:57 AM 發表

我都想改過自身。如果時間有得返轉頭,你話幾好呢?
非常同意

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大投壼 於 2019-4-25 10:15 AM 發表

老公返就冲定涼、擎乾水等佢屌!
老公唔喺度咪去條𡃁仔度除佢褲鳩chok佢,最尾你又係俾人屌囉!
講完。
男人想屌下唔同女 女人咪一樣 不过女人好少表露出黎姐

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。