• 瀏覽: 101,287
  • 回覆: 789
  • 追帖: 11
引用:
原帖由 殘酷到此 於 2019-4-29 02:49 AM 發表

@dunnohowtodo 我是新手,回覆不到你信息,我也樂意和你分享,你再pm我留下你的email/whatsapp/wechat/line聯絡,我再加你成為朋友,再分享吧 ...
@殘酷到此  line加咗你

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
我都係機師。。不過5接客。。自己起多😂😂😂

close  see u

回覆 引用 TOP

老公係飛機師, 專職打飛機乎?

- 市場專收叻仔叻女
- 魔術師有魔術倉, 市升就自動有好倉, 市跌就自動有淡倉, 錯方向冇有怕, 魔術倉會自動幫佢補潤補血, 永遠冇得輸
- 中方向係樓主功力高, 錯方向只因大戶mon post, 非戰之罪

回覆 引用 TOP

老公係飛機師,3P 時會幫個男仔打埋飛機

回覆 引用 TOP

精彩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 一個討論者3.0 於 2019-4-25 11:12 AM 發表

唉~妳要老公提供好嘅生活條件俾妳,咁佢自然要出外工作賺錢
而且人工高嘅工作自然工作時間長

佢要出去長時間工作自然少時間陪妳
垃圾男思維

熄燈,鎖門,爆大鑊

回覆 引用 TOP

太有教育意義

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wingsmein 於 2019-4-25 10:48 AM 發表

我唔係免費雞呀 只不過我同時鍾意左兩個人咋嘛
一樣

再見了.........

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wingsmein 於 2019-4-25 09:44 AM 發表

多謝各位巴打,絲打嘅訓話,留言,分享等等。 我決定咗同個男仔斬欖啦(等我儲夠勇氣)。如果你哋有興趣繼續發表意見 or吹水嘅 ,請隨便。

順帶一提,除咗你哋嘅意見,令到我下定決心之外,有一個post都有好大嘅影響。希望大家會繼續支持下面個post。
35/女癌症復發,覺得繼續落去會連累男朋友,想分手,希望佢幸福https://m.discuss.com.hk/index.php?action=t ...
好多雙魚座都痴痴地

雙魚座既女人都好燃cheap。我識幾個都同淫穎1樣case。但佢地覺得自己無問題,覺得成件事好浪漫,好連續劇feel,去害人但反覺得自己係悲劇女主角,扮晒弱者。
其中1個成功拆散1對訂婚男女,其他d都唔成功,因為其實佢地cheap到爆,男人當叫雞。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2019-5-9 09:43 PM 發表

好多雙魚座都痴痴地
*握手*
里個星座既女人真係有病架。。。

引用:
原帖由 射手兔 於 2019-5-10 03:55 AM 發表

*握手*
里個星座既女人真係有病架。。。
會有例外,不過好少

免費雞

回覆 引用 TOP

玩line點識人?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2019-5-10 04:04 AM 發表

會有例外,不過好少
當然啦

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右