註冊 登入

出軌一個細我十年嘅男生

你唔鍾意小朋友。咁老公想唔想生仔/女?

熱賣及精選
如果你同佢講你結左婚,佢會唔會自動放棄?

你諗d藉口俾個時限佢抽離,等佢唔好咁hurt

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Invader1 於 2019-4-26 05:35 PM 發表

一個人兩條心唔算多
一個口含兩支棍唔算多

回覆 引用 TOP

但香港咁細,佢遲早知道你結左婚個喎~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 九巴6C線 於 2019-4-27 02:15 AM 發表

仲駛問緊係同你細10年果個斬纜啦
細10年果支棍識轉彎喎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Jennian41 於 2019-4-27 02:39 AM 發表

如果你同佢講你結左婚,佢會唔會自動放棄?
你話呢?條仔一早估到喇
玩幾日失蹤幾日,當人傻架咩

回覆 引用 TOP

冇能錯,簡直係淫亂大派對

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kainrodney1016 於 2019-4-26 08:06 AM 發表

洗乜林咁多。直接話你好愛你老公。唔想繼續落去。發生過既,當係一段回憶。
祝福佢,將來各走各路。唔好藕斷絲連。
而你,就當系吸取呢次教訓,將來對佢好D, 繼續同你老公好好咁生活落去。已經足夠。
人地2x幾歲仔大把青春,你唔需要顧慮太多。分分鐘一兩個月後佢已經結識第二個。

可以分享少少。
我用我太太認識于中年,佢脾氣唔好,又天生有心臟病。近幾年身體每況越下,好幾次係我面前犯病 ...
穾然咁感人,有D唔慣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kainrodney1016 於 2019-4-26 08:06 AM 發表

洗乜林咁多。直接話你好愛你老公。唔想繼續落去。發生過既,當係一段回憶。
祝福佢,將來各走各路。唔好藕斷絲連。
而你,就當系吸取呢次教訓,將來對佢好D, 繼續同你老公好好咁生活落去。已經足夠。
人地2x幾歲仔大把青春,你唔需要顧慮太多。分分鐘一兩個月後佢已經結識第二個。

可以分享少少。
我用我太太認識于中年,佢脾氣唔好,又天生有心臟病。近幾年身體每況越下,好幾次係我面前犯病 ...
『衹要對方健健康康開開心心,一個微笑,一個擁抱,都可以好滿足。』
係心底說話,好有同感

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 b9091 於 2019-4-26 08:41 AM 發表

一齊去鯉魚門3p
大佛口好D

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wingsmein 於 2019-4-25 09:39 PM 發表

六,七萬囉
你話收入同老公差不多,而家機師只係搵六,七萬?

引用:
原帖由 wingsmein 於 2019-4-25 10:48 發表

我唔係免費雞呀 只不過我同時鍾意左兩個人咋嘛
你只係鍾意你自己

回覆 引用 TOP

我都係雙魚座女,曾經做個pk,識左個細我10年嘅男友同個本來拍拖10年嘅分手,但最後結果係被細10年嘅男友出軌和傷害,頭两年你都會認為好夾,好甜蜜拍拖feel,但過多两年佢未玩夠換來只係你自己受傷害,你唔會有青春同佢鬥,到時你只會得返自己一個和受傷,所以唔好為左一時新鮮和感覺去影響你一生。

keep住玩,要小心。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。