註冊 登入

另一半出過軌又原諒左既請入黎 香討焦點

引用:
原帖由 滋陰冰凍的獅子 於 2019-4-22 11:31 AM 發表

請問有冇另一半出過軌但最後原諒左又結左婚既?請問之後係味真係會生性 定係死性不改

從來沒想過會發生自己身上
同另一半十二年 準備今年結婚 但剛剛發現原來有第二個收埋左 真係唔知原唔原諒 自己不嬲勸朋友另一半一偷食一定斬纜 但原來到自己個時又真係好難 因為真係好攰 唔想從頭來過 一方面好唔甘心 但另一方面又好唔公平
最慘係唔知另一半偷食既原因係乜野 我都唔知自己做錯咩 但同佢真係好夾

希望有經驗 ...
我婚後一次無意中發現老婆偷食,捉姦在床,原来佢系前度sp,由佢前度同佢好朋友结婚後,到同我结婚都一直在偷食,之後佢話同前度分手,我原諒佢,点知冇分手,只是佢暗地裹繼續偷食,之後不停被我發現,佢見我次次都原谅佢,越来越大胆,之後發生另外事程,最後佢主動提出離婚

熱賣及精選
引用:
原帖由 manhong1128 於 2019-4-26 08:29 AM 發表

一次不忠百次不容
根本你自己都點緊火
我接受唔到另一半同我一齊比人分享
你話過去就算
咁佢兩個愛大家愛到做埋
又唔去結婚
佢個好姊妹也中意左個男人,仲同佢有左bb,佢求我前妻原諒佢,為左佢bb,希望成全佢地结婚,我前妻心軟退出成全佢地,点知個男人仲一直纏住我前妻,最後成為佢sp,直到同我结婚後都仲一直在偷食,

引用:
原帖由 manhong1128 於 2019-4-26 07:06 PM 發表

劇情咁岸鳩
兩條女有無一齊玩 3P
攪到關係咁複雜托咩
佢地有冇3p我就吾知?不過前妻自從同黑人玩左晚ons後就同黑人住在一起的幾個同鄉玩多P我就知,因為我同佢联名層樓大家都吾想賣,而家一人一間房,其他地方共用,佢間中同幾個黑人返泥搞嘢,我有偷窺過,所以我知道,

引用:
原帖由 滋陰冰凍的獅子 於 2019-4-26 05:54 PM 發表

但佢地有冇感情 定係只有性?
我前妻好愛個男人,但系個男人當佢系sp

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 manhong1128 於 2019-4-27 11:46 AM 發表

都係個句拍劇咩
咁嘅老婆前妻僅得你打咁多字開 post
你都檢討下自己
點解個老婆前妻咁放盪
一樣米養百樣人,食色性也,人人做愛都可以長時間入射,但是我最多幾秒就射,有時未全部入去就已經射左,完全没有辦法满足佢,佢出軌我接受,除了愛她,更重要的是想留住她,雖然最後佢都離開我,但是起碼我也曾經努力過

引用:
原帖由 manhong1128 於 2019-4-28 08:12 PM 發表

你咁講要條女仲咩姐,反正你都唔撚得,咪害人又傷到自己啦!傻仔
我爱佢所以想佢留低,但我没有反對及阻止佢去偷食,只是要佢識返屋企,咁佢堅决要離婚,我都同意放佢走,

回覆 引用 TOP

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。