另一半出過軌又原諒左既請入黎 香討焦點

引用:
原帖由 滋陰冰凍的獅子 於 2019-4-22 11:31 AM 發表

請問有冇另一半出過軌但最後原諒左又結左婚既?請問之後係味真係會生性 定係死性不改

從來沒想過會發生自己身上
同另一半十二年 準備今年結婚 但剛剛發現原來有第二個收埋左 真係唔知原唔原諒 自己不嬲勸朋友另一半一偷食一定斬纜 但原來到自己個時又真係好難 因為真係好攰 唔想從頭來過 一方面好唔甘心 但另一方面又好唔公平
最慘係唔知另一半偷食既原因係乜野 我都唔知自己做錯咩 但同佢真係好夾

希望有經驗 ...
因你冇J,所以安心偷食有J女?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 勿宜演 於 2019-4-22 04:43 PM 發表

講得啱……
你想知原因,但原因未必係你想知。
同埋唔係你想改就改,如果佢話個女人後生過你,靚過你,身材好過你,床上表現夠淫夠配合……你改得幾多樣? ...
咁姐係我冇野可做到去維繫大家感情。。。人生真的好難 想安穩過生活真的沒什麼可能

如果對方出軌  你又唔想分開  咪自己又去揾條仔玩下囉!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 滋陰冰凍的獅子 於 2019-4-22 04:47 PM 發表

咁姐係我冇野可做到去維繫大家感情。。。人生真的好難 想安穩過生活真的沒什麼可能
人生從來都是如此。
一早就應該要睇開啲。

回覆 引用 TOP

關你乜事?叫人入離被你問話?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 滋陰冰凍的獅子 於 2019-4-22 04:40 PM 發表

如果我不知道根源的話怕佢會再不開心而又亂諗野
其實係有方法,你可pm我,當日出軌,我更主动講及吵架時提出离婚,但心底唔想离,因為有比較过,幾個都不及至亲好,我也怕揾个再差,何況我錫仔女,因為互相有爰才不分開,而另一半爱我更多,如果是吵鬧的女人可能離了,所以你若食住男友可以大罵再決定去留,否則吵鬧结果是加速你地结束。天很公平20至28有条件女人大把选择,但當你花了十年青春,男人30以后才是黄金時代,一旦分手,女人會感到浪費時間不值,男人會感覺赚了十年,现在才开始找真命天子也不遲

回覆 引用 TOP

放手吧

回覆 引用 TOP

是有什麼方法?不能pm

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 滋陰冰凍的獅子 於 2019-4-22 04:20 PM 發表

咁樣試問我對愛情仲會有咩希望 拍咁多年都唔會珍惜 點樣先做到另一半唔出軌
想另一半唔出軌,方法係有,但未必人人做得到

首先自己內外條件要標青,對方食慣好野,眼角高左,外面誘惑自然少D

一定要經濟獨立,男人對你唔好,自己亦有能力隨時分手過優質生活,對方自然唔敢睇死你冇退路,會尊重你

Keep 住自己社交生活,學下新事物,一個人去下旅行,保持魅力,成為男人眼中有趣有吸引力的女人

如果自問條件一般,路人一件,最好揀一個歷盡滄桑玩夠的男人,才有可能收心養性,千其不要嫁個冇乜拍拖經驗的男人,除非他條件好差,扔出街都冇人想執個隻

眾醉我醒會煩惱
眾醒我醉要吃虧

自己接吾接受到先?

回覆 引用 TOP

俾我捉姦在床
當無事繼續
但自己開始搵另一個,搵到新女友後的最後一周……
密密做……顏射,波出,頭髮射……最後一晚無套中出
第二日…佢出咗街返工
我將屋企交吉俾返業主 
佢啲嘢擺晒喺後樓梯
佢半夜返到去……
不停打電話俾我……
最後唔再打嚟……
呵呵

引用:
原帖由 1968HK 於 2019-4-22 05:01 PM 發表

想另一半唔出軌,方法係有,但未必人人做得到

首先自己內外條件要標青,對方食慣好野,眼角高左,外面誘惑自然少D

一定要經濟獨立,男人對你唔好,自己亦有能力隨時分手過優質生活,對方自然唔敢睇死你冇退路,會尊重你

Keep 住自己社交生活,學下新事物,一個人去下旅行,保持魅力,成為男人眼中有趣有吸引力的女人

如果自問條件一般,路人一件,最好揀一個歷盡滄桑玩夠的男人,才有可能收心養性,千其不要嫁 ...
算吧啦,佢而家唔係想聽呢啲。
佢而家想知嘅係有冇一種按一個制就可以將男人永遠死心塌地咁留喺自己身邊嘅方法。

回覆 引用 TOP

斬啦  一次不忠百次不用 自古已經有呢句野

回覆 引用 TOP

出過櫃

黑警死全家

回覆 引用 TOP

我覺得唔係原諒,係躲避

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。