• 瀏覽: 7,133
  • 回覆: 66
Sammi究竟幾耐無俾安仔先?點俾先?係咪木魚?餵狗施捨式咁俾?
有無講左啲返唔到轉頭的説話?
還有沒有快樂的婚姻生活?
有無鬧安仔?
安仔見到Mi,驚多?還是愛多?

熱賣及精選
支持69含L

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Wiseconcept 於 2019-4-22 10:00 AM 發表

Sammi究竟幾耐無俾安仔先?點俾先?係咪木魚?餵狗施捨式咁俾?
有無講左啲返唔到轉頭的説話?
還有沒有快樂的婚姻生活?
有無鬧安仔?
安仔見到Mi,驚多?還是愛多? ...
Sammi咁樣都肯原諒佢,
咁安仔未必錯曬。

引用:
原帖由 87er 於 2019-4-22 10:27 AM 發表

Sammi咁樣都肯原諒佢,
咁安仔未必錯曬。
安仔本性不壞,婚姻一定有問題出左先會咁,閂埋門點對個老公,有邊個知。

可惜表面證據輸哂,睇片其實佢算忍手,只係錫左女既幾啖,仲要被動,手就最多拖下,但條女太主動兼波濤凶湧,細心睇隻手仲好似係男既2腿之間有動作而男既無因為自己係較出名既公眾人物推開條女,所以表面證據輸得徹底。

回覆 引用 TOP

無得夾腸已經注定左

引用:
原帖由 palmaxpc 於 2019-4-22 09:02 PM 發表

無得夾腸已經注定左
人的感情不是要用夾腸來維繫的!
只是大家好好地相親相愛,努力保鮮,幾十年可以是好短。

引用:
原帖由 Wiseconcept 於 2019-4-22 11:38 PM 發表

人的感情不是要用夾腸來維繫的!
只是大家好好地相親相愛,努力保鮮,幾十年可以是好短。
講就係人都識講,閣下婚後都出感情問題,那有咁容易單純相愛相親就得?
學生哥可以咁做,但成人。。。就要另一種體會

引用:
原帖由 palmaxpc 於 2019-4-23 12:06 AM 發表

講就係人都識講,閣下婚後都出感情問題,那有咁容易單純相愛相親就得?
學生哥可以咁做,但成人。。。就要另一種體會
我認我係揀錯了,如果我老婆對我好,我的婚姻一定不會出問題,性係緊要,但不會因為單單因爲這樣野而不愛對方。

突然好想唱佢啲歌。

回覆 引用 TOP

大家唔好忘記佢仲要係一個受咗洗嘅所謂教徒!

回覆 引用 TOP

佢最衰係第一時間出嚟開記招。 無他架,照完鬆。

回覆 引用 TOP

有食吾食

回覆 引用 TOP

一句無唔食魚既貓就總結左件事

回覆 引用 TOP

痴線,咩道理。段婚姻咁勉強咪分開先再搵食囉。做人有返啲先後次序啦。又想有老婆又想玩叫唔壞?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]