朋友俾人搞大肚驗到有bb
但應該係蒲個陣經手人都唔知邊個
佢而家有仲細冇能力照顧肚越來越大

佢諗好耐都係忍痛落左去,但想問邊到有得落幾錢,真心問



引用 TOP

被引用(15)
你咁有心2:52am出帖幫「朋友」問。

你生出黎驗DNA咪知誰是經手人囉



低死啦, 浦友姓咩都未知, 就唔用套, 好彩就攪大個肚, 唔好彩呢, 愛滋都有份


引用 被引用(1) TOP

點解唔知邊個嘅?搞群交?


引用 TOP

大陸買二粒藥搞掂


引用 被引用(1) TOP

你幾細先?唔好亂返內地,黑市做好危險,問母親的決擇同家計會啦

母親的決擇
致電28682022 或 Whatsapp 56335678 與「母親的抉擇」聯絡。

家計會意外懷孕輔導服務
年齡在二十六歲以下,未婚而懷孕的少女,由本會青少年保健中心提供輔導。
家計會診所服務熱線:2572 2222

家計會:e-服務預約 | 青少年驗孕/終止懷孕輔導服務
https://www.famplan.org.hk/zh/our-services/e-services/e-booking/index/pregnancy-test-termination-of-pregnancy-counselling-service-for-youths


申請合法終止懷孕
根據香港法例第 212 章《侵害人身罪條例》第47條規定,要申請終止懷孕,必須經兩位註冊醫生共同確信
  • 繼續懷孕對孕婦生命所構成的危險或對其身心健康所造成的損害比終止懷孕為大;或
  • 胎兒出生後極有可能身心不健全並足以造成嚴重傷殘 。

例如孕婦未滿十六歲或孕婦在三個月內曾向警方報案,自稱是亂倫、強姦、迫姦、誘姦或迷姦的受害者,有關註冊醫生可以此推定,繼續懷孕對該女子的身體或精神健康會產生損害的危險,較終止懷孕為大。
接受合法終止懷孕的婦女,懷孕期不得超過二十四週,但若為挽救孕婦生命而進行者則屬例外。合法的終止懷孕必須在政府指定的醫院或家計會手術室內由註冊醫生施行。在香港,無論自行或替人施行非法墮胎,都會被判監及罰款。

[ 本帖最後由 ovshk 於 2019-4-22 05:17 PM 編輯 ]



引用 TOP

你係心穎?
頭像係你



引用 被引用(1) TOP

生命來,上網揾RichardLi支持果個母親的決擇


引用 TOP

或者搵下「母親的抉擇」幫手


引用 TOP

無知害死唔少BB和害埋自己


引用 TOP

家計會,會教你點做!

都要排期



引用 TOP

邊個叫佢貪舒服比入唔戴鳩笠就屌,生仔啦,落咩


引用 TOP

可以介紹你朋友我識下嗎
可以中出完唔知邊個搞😍



引用 TOP

南人老9玩大肚?


引用 TOP

你咁樣問得 你朋友應該未夠秤


引用 TOP

伸延閱讀
 16 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]
發新話題發佈投票




重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Rights Reserved.
版權所有,不得轉載。