如果你係Sammi/馬明,你又會點做?

1) 馬明同 Sammi 結婚,黎個大報復。

2) 馬明同心穎結婚,跟住馬明搵二奶再拋棄心穎,等佢痛苦一世。

3 Sammi 扮無事,要安仔不斷投資用錢,等佢蝕到一毫子都冇就同佢離婚,等安仔乞食。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
扮無野但之後會成日懷疑

回覆 引用 TOP

梗係那那林斬纜啦

回覆 引用 TOP

原来係假拍拖,场戏继续做落去啦。

My name is Pong, James Pong.

回覆 引用 TOP

擔心下自己好過啦, 睇下人地住邊自己又住邊先啦

1757年,英法兩國為爭奪美洲殖民地拼戰至第三年,
我們摩根族就只打剩我最後一個人了

回覆 引用 TOP

如果系馬明  實在想搵躲埋 ... 無面, sammi 好勇敢

回覆 引用 TOP

@auspasu 唔會囉,一次不忠,百次不用,我老豆老母都係比小三搞散,我老母生我個陣三十鬆D, 老豆都成五十幾,玩到返屋企,又成日打罵我媽@家姐,到我6歲,先頂唔住,我而家反而覺得佢地離得太遲

回覆 引用 TOP

過一排就分

引用:
原帖由 zevo 於 2019-5-4 11:43 PM 發表

過一排就分
一定唔會

引用:
原帖由 auspasu 於 2019-5-5 06:36 PM 發表

一定唔會
Let see

回覆 引用 TOP

飛起安心

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 auspasu 於 2019-4-20 04:19 PM 發表

如果你知道身邊嗰個偷食你又會點做?你又會唔會好似Sammi或馬明咁大方原諒身邊個個?

仲要係你認識對方「男/女」你又會唔會斷絕關係。
我會睇情況!我會問佢點解要咁做。雖然佢d解釋都係許生咁,但都會聽下。如果我有細路,自然會原諒。唔想個仔無daddy咁。難分對錯,首先年齡差距太多。總會出現問題。所以結婚拍拖都搵大自己5年最好。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 auspasu 於 2019-4-20 04:19 PM 發表

如果你知道身邊嗰個偷食你又會點做?你又會唔會好似Sammi或馬明咁大方原諒身邊個個?

如果我係馬明會飛賓穎! 私人就不聯絡,工作碰面在所難免.

如果我係Sammi會比次機會安仔,Sammi年紀有翻咁上下,女人同男人睇角度唔一樣,可能安仔係Sammi心中只係一時亂性知錯能改,亦有可能雙方習慣有對方相伴多年

回覆 引用 TOP

引用:

老婆出軌老公都可以好大方,仲要應該唔止一次https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?page=1&tid=28233928&utm_campaign=android&utm_medium=share&utm_source=copy

回覆 引用 TOP

一不離二 二不離三 !人有人講 計續玩多P

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。