我懷疑我屋企人偷食

我懷疑我屋企人偷食 E-mail 此主題給朋友

簡單啲嚟講係我發現我阿媽偷食
...
阿媽係大陸嚟 佢啲屋企人都係大陸住
佢不嬲都成日返去大陸
一去就成幾個星期
我原本都冇覺得有咩特別
但係之前唔小心見過佢同佢情夫(???)啲咸濕wechat
心入面覺得有啲奇怪但係諗可能淨係好朋友啲對話太過火
前幾日佢又係大陸返嚟
我今日趁佢煮飯嗰陣偷睇佢Wechat
見到有個男人send佢條J比我阿媽
睇返佢地之前啲對話發現我阿媽都有send啲祼體影片比佢
仲互相稱呼"老公""老婆"
我覺得好核突!!!
其實之前我同佢返鄉下仲同佢情夫(???)食過晚餐
想噁
重點係
佢地以前係同學
我而家勁驚我到底係唔係老豆親生
我完全唔知佢地做左幾耐
其實我父母關係不嬲都麻麻
我阿媽都成日話我地一家夾埋蝦佢
仲問過如果佢地離婚我同阿哥跟邊個
...補充下背景資料
我老豆以前幾肥 之前有病就更肥
據我阿媽所講佢生完我之後就冇做過
而阿媽而家40+歲
依啲年紀應該係情慾強?
但都唔係佢出軌嘅理由啦!
雖然我好似講到實牙實齒咁但其實而家都只不過係重度懷疑
但係佢地嘅關係一定唔單純
...
我唔知要用啲咩態度對佢
...
救命...

Wow & omg. This is a difficult situation u have.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wdyccc 於 2019-4-19 09:36 PM 發表

...
佢不嬲都成日返去大陸
一去就成幾個星期
我原本都冇覺得有咩特別
前幾日佢又係大陸返嚟
睇返佢地之前啲對話發現我阿媽都有send啲祼體影片比佢 ...
天要落雨,娘要嫁人,
做子女的理唔到咁多,
亦唔倫到你理。

引用:
原帖由 wdyccc 於 2019-4-19 09:36 PM 發表

...
佢不嬲都成日返去大陸
一去就成幾個星期
我原本都冇覺得有咩特別
前幾日佢又係大陸返嚟
睇返佢地之前啲對話發現我阿媽都有send啲祼體影片比佢 ...
咁你個様係咪似奸夫多d? 你阿媽睇完佢幅J相 講了乜?

回覆 引用 TOP

引用:

...
佢不嬲都成日返去大陸
一去就成幾個星期
我原本都冇覺得有咩特別
前幾日佢又係大陸返嚟
可能情夫先係你親生老豆

回覆 引用 TOP

引用:

...
佢不嬲都成日返去大陸
一去就成幾個星期
我原本都冇覺得有咩特別
前幾日佢又係大陸返嚟
影響你1生。

回覆 引用 TOP

引用:

...
佢不嬲都成日返去大陸
一去就成幾個星期
我原本都冇覺得有咩特別
前幾日佢又係大陸返嚟
安心偷食?

回覆 引用 TOP

其實你媽媽好偉大, 佢一早已經唔愛你阿爸, 你呢個家又成日夾埋蝦佢, 佢起呢個家一早就無咩幸福快樂可言, 你媽都係為左你兩兄弟有個所謂完整嘅家, 照顧你地, 先夾硬留低, 可能等你大個佢就會走, 可能唔會, 點都好, 你係愛你阿媽就會祝福佢搵到佢嘅幸福快樂, 否則你都對佢好d, 唔好再洽佢, 照顧你地三個成日夾埋洽自己嘅仆街真係好辛苦

回覆 引用 TOP

呢啲事唔輪到你理,係你父母嘅事。你就繼續過日子就可以。
你乜都做唔倒。

回覆 引用 TOP

引用:

...
佢不嬲都成日返去大陸
一去就成幾個星期
我原本都冇覺得有咩特別
前幾日佢又係大陸返嚟
恭喜多個老豆😆😆

回覆 引用 TOP

主要係睇你媽咪錫唔錫你,有無照顧呢個家?你幾多歲呢?如果佢生完你之後已無同你老豆做過,佢兩公婆都已有問題,仲喺埋一齊九成係因為你兩兄弟。

回覆 引用 TOP

會唔會那個先至係你親生……

回覆 引用 TOP

執阿爸頭髮去驗吓DNA先啦

回覆 引用 TOP

你阿媽係成人,佢自己感情問題不應關連到身邊任何一個親朋友。

回覆 引用 TOP

引用:

...
佢不嬲都成日返去大陸
一去就成幾個星期
我原本都冇覺得有咩特別
前幾日佢又係大陸返嚟
J圖呢?

回覆 引用 TOP

26 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。