註冊 登入

許志安真係錯哂?

許志安真係錯哂? E-mail 此主題給朋友

許志安真係錯哂??

我看後也很認同寫文既大佬!😅

熱賣及精選
引用:
原帖由 留金對月 於 2019-4-19 10:33 AM 發表

許志安真係錯哂??
有女唔食 要返屋企打飛機

個個都話係車上條女噉噉噉,正常男人都忍唔住。但係其實廚房安明知上到車得孤男寡女就係會噉,佢一樣上車,仲要送走條肥仔先,呢樣無可能叫不主動啦!

南謨僧伽吒經
一切有為法,如夢幻泡影
有邊隻貓吾食魚?

你地覺得安心係SL定係SP關係?

引用:
原帖由 留金對月 於 2019-4-19 10:33 AM 發表

許志安真係錯哂??

男人唔咸濕 根本就唔係男人

咸濕同愛唔愛對方冇關係

係一個道德問題
做足安全措施
識得返屋企就得

有人叫雞 有人玩一夜情

你啲文章我都支持

師兄編文係至理名言,噤嘅素質送上門,真係99個會落搭,淨低一個係搞基

男人出軌好多借口解釋黎都晒氣,女人無論你正室還是小三都係犯賤

回覆 引用 TOP

唔係單睇淫穎車上表現,你睇軟飯安一上車就拖住,已經係老相好啦

如果有睇片,佢哋一上車已經十指緊扣,留意一下的小動作,唔同你講名花/草有主,以為係一pair小情侶,應該唔只呢一次,之前可能已經食過無數次

引用:
原帖由 123okokok123 於 2019-4-19 11:04 AM 發表

咸濕同愛唔愛對方冇關係

係一個道德問題
做足安全措施
識得返屋企就得

有人叫雞 有人玩一夜情

你啲文章我都支持
做足安全措施,識得返屋企就得?😂😂😂
以上係你好單方面既想法。你遇著個性情剛烈少少既女人,唔妻離子散,都肯定十年內有排受。😉

南謨僧伽吒經
一切有為法,如夢幻泡影
玩上身

回覆 引用 TOP

引用:

許志安真係錯哂??

師兄早晨
我覺得。。。童子軍跳彈床。。因為。。。。
https://youtu.be/RrqV25GnbEM

引用:
原帖由 123okokok123 於 2019-4-19 11:04 AM 發表

咸濕同愛唔愛對方冇關係

係一個道德問題
做足安全措施
識得返屋企就得

有人叫雞 有人玩一夜情

你啲文章我都支持

識番屋企就得?
你老婆出去叫鴨比綠帽你帶完都識返屋企

又得唔得?

有食唔食,罪大惡極。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。