[其他] 黃心穎是真女人

黃心穎是真女人 E-mail 此主題給朋友

知道自己是第三者,是有男朋友,將會換來地獄。

但是緣份就是這樣,愛一個人有什麼錯?
為你痴,為你傻,為你瘋,這不正常嗎?
只要是愛你,再多麼的痴,再多麼的傻,再多麼的瘋,我也願意。

請問大家有沒有愛過一個人,愛本來就是冷靜嗎?

熱賣及精選
同意
是真———————

賎女人

引用:
原帖由 tttaifung 於 2019-4-19 12:23 AM 發表

請問大家有沒有愛過一個人,愛本來就是冷靜嗎? ...
睇唔出佢地果d係愛喎!

愛6柒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tttaifung 於 2019-4-19 12:23 AM 發表

黃小姐敢愛敢做係涉事者,佢之前仲有機會嫁許生。不過鄭小姐一野令佢變第三者

回覆 引用 TOP

我覺得似SP

引用:

愛就唔洗道歉啦,行出黎話非許生不嫁嘛 ……

單車節搞青馬, 渣馬又搞青馬, M$R 又唔願配合呢啲國際盛事去通宵運作, 正苦明知暫時仲未有第二條替代道路可以入機場, 依然係一而再再而三批准果啲機構濫封青馬, 封黎原來都只不過係為左噱頭, 為左方便一啲假日運動家走去地標求婚或者打卡。

回覆 引用 TOP

愛乜春!出事後雙方都冇提過大家,互當透明!真係抵死

但賤女人見一個愛一個呢!

回覆 引用 TOP

引用:

我是女人,我愛過人,兩次不小心與人夫曖昧,我都能在無事發生之前抽身,寧傷痛也要停止,因為人有道德有理智

引用:

其實出黎偷食,跟本就係極之常見,只不過佢係公眾人物先俾人煲到咁大

引用:
原帖由 jacyu 於 2019-4-19 03:12 AM 發表

睇唔出佢地果d係愛喎!
擺明係性

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 1c1d 於 2019-4-19 02:02 PM 發表

我是女人,我愛過人,兩次不小心與人夫曖昧,我都能在無事發生之前抽身,寧傷痛也要停止,因為人有道德有理智
其實心穎可能偷埋果次都抽身

回覆 引用 TOP

唔知心穎BB有無玩埋後花園

回覆 引用 TOP

古代,一夫多妻幾好!!!

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。