既然分開左,點樣先可以分得徹底,唔再聯絡

既然分開左,點樣先可以分得徹底,唔再聯絡 E-mail 此主題給朋友

我一次次俾機會你,你一次又一次咁傷我,,你最后都係選擇左出面既女人,唔要呢個屋企,我放你自由,你可以繼續當冇事咁,繼續見面,繼續聯絡我,但我做唔到,我唔想見到你,都唔想聯絡你,我真係冇辦法繼續面對,

熱賣及精選
去第二度住返一年半載

引用:
原帖由 cremedecacao 於 2019-4-21 07:23 PM 發表

去第二度住返一年半載
拖住兩個小朋友,好難

引用:
原帖由 半空巨大的樓盤 於 2019-4-21 09:22 PM 發表

決絕D
因為有小朋友,唔知點做

引用:
原帖由 半空巨大的樓盤 於 2019-4-21 09:22 PM 發表

決絕D
唔可能唔俾小朋友見爸爸

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 純情的妲己 於 2019-4-18 10:56 PM 發表

我一次次俾機會你,你一次又一次咁傷我,,你最后都係選擇左出面既女人,唔要呢個屋企,我放你自由,你可以繼續當冇事咁,繼續見面,繼續聯絡我,但我做唔到,我唔想見到你,都唔想聯絡你,我真係冇辦法繼續面對, ...
因為你個重心仲係喺過去,當你有返自己同小朋友嘅生活同社交圈子,向前看,咁就算因為佢係小朋友爸爸而保持聯絡,都唔會再覺得難受
慢慢嚟啦,始終都仲係短日子未能可以做到咁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 純情的妲己 於 2019-4-21 09:41 PM 發表

拖住兩個小朋友,好難
一切以小朋友利益行事,
關於小朋友事而要聯絡佢的,
就一定要聯絡。
唔係盞搞到你估下估下,
估錯時,煩事又來。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 純情的妲己 於 2019-4-21 09:41 PM 發表

拖住兩個小朋友,好難
咁你有小朋友就無得分得切底啦。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 純情的妲己 於 2019-4-18 10:56 PM 發表

我一次次俾機會你,你一次又一次咁傷我,,你最后都係選擇左出面既女人,唔要呢個屋企,我放你自由,你可以繼續當冇事咁,繼續見面,繼續聯絡我,但我做唔到,我唔想見到你,都唔想聯絡你,我真係冇辦法繼續面對, ...
結左婚幾耐?幾歲?小朋友幾歲?你有無反工?

回覆 引用 TOP

???????

回覆 引用 TOP

出軌  , 無論男方或女方,
發生之後並非要求或接受
終止 愛情或婚姻 之關係。
出軌 , 出自其中ー方以其
愛心,除付諸於其原愛者之
外,再付於第三者或更多o
同時亦並非ー定會斷絶與
原愛人之ー切關懷與愛心。
世間上並非毎對婚姻或愛情伴侶
都是彼此在初戀時認識並結合,因
此在相識前後之差,會出現第三者。
由於人非草木,因感情所在而會關
係到第三者。故亦無可避免其將
之會發生。
對於ー些並不了解人類心理學及
其感情的人,將會對 出軌 事情之
發生而感驚訝。
然而冰厚非ー日之寒,兩者相愛
而日久共嗚,靈犀之心已可及早
發覺而作提出爭論,找尋更多導
致破裂之根由,去求共識之方。

婚姻....
以最終為家庭作目標,夫妻共同去養兒育女o
愛情 及 婚姻 是各自獨立發展的,兩者可前後或個別擁有。
人與人接觸需要時間去了解彼此,而亦需要更長時間去淡
忘對方,甚至ー輩子也不能忘記對方。
由於婚姻之後有了孩子,這樣二人之關係是孩子的父母,
是ー輩子的,與離婚無關。

回覆 引用 TOP

由於樓主老公幼稚丶無腦丶愚蠢,
イ巨根本係無主孤雲,俾條女迷o左イ巨。
你當イ巨白痴低能,義務幫你受精送兩個
孩子俾你就算o
イ巨唔死,有命番嚟見吓,好過イ巨已經香ロ左。

回覆 引用 TOP

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。