註冊 登入

我有冇義務養爸爸條女

我有冇義務養爸爸條女 E-mail 此主題給朋友

我老豆條女細個一齊生活 系大陸女人泥但系通常五系點理我 我今年廿歲 我十二三歲既時候我放假佢成日放底二百蚊叫我生活一個星期 佢自己就過左澳門
而加大左冇一齊住成日借d而叫我拎幾千俾佢洗 試過我有三千蚊人仔 叫我放系佢到過多排佢我話急用就話冇啦洗曬你自己諗辦法啦
我有草錢既習慣 佢都知道 無聊就成日打泥傾計傾傾下次次都離五開個錢字 問我有幾多錢
我爸爸系有比錢佢 佢間五中叫我比佢三幾千佢洗我有我都比 但系過而加過份到問我借錢話幫朋友買野 但系好似完全冇諗過比反我 我系米冇必要再理而個人?

引用:
原帖由 hhjhf 於 2019-4-16 03:04 AM 發表

我老豆條女細個一齊生活 系大陸女人泥但系通常五系點理我 我今年廿歲 我十二三歲既時候我放假佢成日放底二百蚊叫我生活一個星期 佢自己就過左澳門
而加大左冇一齊住成日借d而叫我拎幾千俾佢洗 試過我有三千蚊人仔 叫我放系佢到過多排佢我話急用就話冇啦洗曬你自己諗辦法啦
我有草錢既習慣 佢都知道 無聊就成日打泥傾計傾傾下次次都離五開個錢字 問我有幾多錢
我爸爸系有比錢佢 佢間五中叫我比佢三幾千佢洗我有我都 ...
如果你所述係事實,
叫佢行遠D啦。

回覆 引用 TOP

你地真係好,老豆養佢就算喇,連個仔都養,係計母就話啫,如果係小三都唔知点計。😆😆😆😆😆😆

佢有冇勾引你上床?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hhjhf 於 2019-4-16 03:04 AM 發表

我爸爸系有比錢佢 佢間五中叫我比佢三幾千佢洗我有我都 ...
樓主比錢父母係睇自己能力而定,如父母係全心全意養大你,真正屋企有事人工七成或全部都要考慮,但千祈要提醒自己曾經付出多少。以你情況如每月十份一或少過,就當責任亦唔好理佢點洗,其如借或幫佢朋友冇必要或者大家坦誠D去傾始終一家人,每個人都會自私為自己著想但了解係必須

敢怒敢言,只求公道,反對扭曲

how people call themselves brainy while thinking and reading without brain?

回覆 引用 TOP

如果你屌過 米養咯 無的話養條毛

回覆 引用 TOP

試下問返佢借錢,睇下點

回覆 引用 TOP

一個仙都唔好比條八婆

回覆 引用 TOP

彩佢都有味

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Fquite 於 2019-4-16 11:24 AM 發表

你地真係好,老豆養佢就算喇,連個仔都養,係計母就話啫,如果係小三都唔知点計。😆😆😆😆😆😆
我系女仔泥架🤦🏻‍♀️

佢有手有腳,點解要比

回覆 引用 TOP

當然冇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hhjhf 於 2019-4-16 05:30 PM 發表

我系女仔泥架🤦🏻‍♀️
咁就唔洗比喇,買嫣脂水粉都要錢㗎。下次佢問你攞,你咪話“唔夠錢洗咩?下次我見到呀爸,就話過佢知,加你人工吓。不過今期粮我自己都唔夠洗。”😆😆😆😆😆😆

回覆 引用 TOP

Hard to do. Maybe give half not the amount he want.

回覆 引用 TOP

你老豆有扑野,洗錢好應該, 你無扑野又要 洗錢就是……

回覆 引用 TOP

25 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。