• 瀏覽: 9,763
  • 回覆: 101
  • 追帖: 1
本來同阿媽一齊住, 但呢兩年老婆同阿媽開始有火花出來,
唔想以後家嘈屋閉都係決定搬出去,
而家啲租金真係好貴... 想搵間就腳少少既, 300呎左右都成14K
睇左幾間老婆又開始無耐性, 問點解唔係我阿媽搬...
一個人搬易過兩個人搬,
叫我去同阿媽商量下, 最多我地俾租....
大佬可唔可以唔好咁黐線,
間屋個名係我阿媽, 同搶有咩分別, 我唔想做不孝子啊....
而家真係想快啲搬, 快刀斬亂麻

熱賣及精選
引用:
原帖由 秋天難吃的飛滋 於 2019-4-15 11:08 AM 發表

而家啲租金真係好貴... 想搵間就腳少少既, 300呎左右都成14K
一個人搬易過兩個人搬,
間屋個名係我阿媽, 同搶有咩分別, 我唔想做不孝子啊....
而家真係想快啲 ...
自己找地方搬,唔好搞老人家啦...

世紀難題

回覆 引用 TOP

女人越就越发X,大声告诉她间屋是老母名,你和她合不来所以要搬!咁样开口,以后母子都冇得做!

女人越就越发X,大声告诉她间屋是老母名,你和她合不来所以要搬!咁样开口,以后母子都冇得做!

回覆 引用 TOP

依啲女人冇用的

回覆 引用 TOP

主 客不分

回覆 引用 TOP

你老婆咁都講得出口,人格好有問題。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 秋天難吃的飛滋 於 2019-4-15 11:08 AM 發表

一個人搬易過兩個人搬,
而家真係想快啲 ...
叫老婆自己搬

為理想而奮鬥,為成功而享受!

回覆 引用 TOP

引用:

一個人搬易過兩個人搬,
而家真係想快啲搬, 快刀斬亂麻
窮人結婚有報應又一例證呢啲個案我會睇得好開心心都涼晒

熄燈,鎖門,爆大鑊
引用:
原帖由 orz_orz 於 2019-4-15 11:27 AM 發表

自己找地方搬,唔好搞老人家啦...
老野就是煩踢佢去老人院自生自滅

熄燈,鎖門,爆大鑊
引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2019-4-15 04:11 PM 發表

老野就是煩踢佢去老人院自生自滅
小心... 有報應的...

引用:
原帖由 orz_orz 於 2019-4-15 04:14 PM 發表

小心... 有報應的...
咁嗰個老野一定係做咗好多陰質事所以臨老俾人掟去老人院啦係咪

熄燈,鎖門,爆大鑊
引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2019-4-15 04:15 PM 發表

咁嗰個老野一定係做咗好多陰質事所以臨老俾人掟去老人院啦係咪
無從判斷。

只系見閣下的回覆比較輕率... 相由心生,言由... 回頭是岸。

回覆 引用 TOP

叫你媽搬,你個老婆都幾咩架喎,咁架女人我情願唔要了

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]