• 瀏覽: 10,026
  • 回覆: 101
  • 追帖: 1
比的時間佢的磨合係最好既辦法

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
一嘢儘睇出哩D人好毒,都唔知點擺喺身邊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 秋天難吃的飛滋 於 2019-4-15 11:08 AM 發表

本來同阿媽一齊住, 但呢兩年老婆同阿媽開始有火花出來,
唔想以後家嘈屋閉都係決定搬出去,
而家啲租金真係好貴... 想搵間就腳少少既, 300呎左右都成14K
睇左幾間老婆又開始無耐性, 問點解唔係我阿媽搬...
一個人搬易過兩個人搬,
叫我去同阿媽商量下, 最多我地俾租....
大佬可唔可以唔好咁黐線,
間屋個名係我阿媽, 同搶有咩分別, 我唔想做不孝子啊....
而家真係想快啲 ...
叫你老婆番外家啦  今日你老母老咁對你老母 第日你老叫你出去乞食添啊
仲想霸埋個奶奶間屋 有報應嫁
我見過家人對個老母好衰 間屋三層 叫個老母訓寄樓底 訓樓梯底 食飯一個係㕑房食 之後佢老母死左又唔比錢執葬又要拎晒個老母啲野 包括間屋 個妹番黎出錢執葬都仲比人話驚死黎分野 之後果家人生兩個女 一個就跟佬走+吸毒無錢就番屋企 一個就自閉既  宜家見到就知咩叫報應

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2019-4-15 04:15 PM 發表

咁嗰個老野一定係做咗好多陰質事所以臨老俾人掟去老人院啦係咪
把囗咁毒 你都已經夠陰質啦  
老左有排你受呀 矮肥

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 秋天難吃的飛滋 於 2019-4-15 11:08 AM 發表

而家啲租金真係好貴... 想搵間就腳少少既, 300呎左右都成14K
一個人搬易過兩個人搬,
間屋個名係我阿媽, 同搶有咩分別, 我唔想做不孝子啊....
而家真係想快啲 ...
你你應該同佢講
不如叫你阿媽搬走比我阿媽住入去啊

回覆 引用 TOP

引用:

一個人搬易過兩個人搬,
而家真係想快啲 ...
太太都有啲野心😂

回覆 引用 TOP

不要同呀媽講叫呀媽搬呀,搬唔搬得成都被親戚朋友講足一世

回覆 引用 TOP

你老婆都幾搞笑...無論誰對誰錯都好喇!
唔好搞老人家喇!

回覆 引用 TOP

引用:

一個人搬易過兩個人搬,
而家真係想快啲 ...
你都幾頭痕,你老婆咁樣講野,難拆!
你要同老婆上噃堂"禮孝之道" 先得。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 barre 於 2019-4-15 11:29 AM 發表

女人越就越發X,大聲告訴她間屋是老母名,你和她合不來所以要搬!咁樣開口,以後母子都冇得做!
老婆答噃《咁你而家要阿嗎定係要我吖》咁點算呀

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2019-4-15 04:10 PM 發表

窮人結婚有報應又一例證呢啲個案我會睇得好開心心都涼晒
香港地,有幾多個富吖

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2019-4-15 04:11 PM 發表

老野就是煩踢佢去老人院自生自滅
你系人吾系,石頭爆出黎架你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 笨笨笨貓 於 2019-4-15 09:07 PM 發表

同你老婆講,
係呀,一個人易搬啲,咁你自己搬出去
絕句,講完即要簽紙

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 edgar1992 於 2019-4-16 12:39 AM 發表

叫你老婆番外家啦  今日你老母老咁對你老母 第日你老叫你出去乞食添啊
仲想霸埋個奶奶間屋 有報應嫁
我見過家人對個老母好衰 間屋三層 叫個老母訓寄樓底 訓樓梯底 食飯一個係㕑房食 之後佢老母死左又唔比錢執葬又要拎晒個老母啲野 包括間屋 個妹番黎出錢執葬都仲比人話驚死黎分野 之後果家人生兩個女 一個就跟佬走+吸毒無錢就番屋企 一個就自閉既  宜家見到就知咩叫報應 ...
唉!無言……

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]