• 瀏覽: 11,867
  • 回覆: 99
  • 追帖: 1
del

引用:
原帖由 亞盤神 於 2019-4-13 05:06 AM 發表

個女仔係有男友...但係公司同其他男仔打好關係..下一步係曖昧...曖昧都咁上下...就揾飯票/資助/送禮物

呃左唔少男仔請佢食飯/送野比佢
啲男仔好多從頭到尾都唔知佢(出面)係有男友

e.g.條友永遠唔透露自己收工後/假日行踪...有都係講大話...條友真講大話當食生菜 ...
人地生存技能啫

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 亞盤神 於 2019-4-13 05:06 AM 發表

個女仔係有男友...但係公司同其他男仔打好關係..下一步係曖昧...曖昧都咁上下...就揾飯票/資助/送禮物

e.g.條友永遠唔透露自己收工後/假日行踪...有都係講大話...條友真講大話當食生菜 ...
關你乜嘢事,你唔抵得咩?

回覆 引用 TOP

引用:

其實,呢 d 野,d男既遲早察覺到。

女既,呢種態度都只會揾到渣男。如果唔介意,都各取所需啫。

「給我三千城管兵,一定收回釣魚島,給我五百貪腐官,保證吃垮小日本。」

引用:
原帖由 jimmyho2006 於 2019-4-13 06:24 AM 發表

其實,呢 d 野,d男既遲早察覺到。

女既,呢種態度都只會揾到渣男。如果唔介意,都各取所需啫。
有個男仔唔請佢唔送佢野但不斷抽佢水
有時搭佢肩頭 攬佢條腰 笑死

引用:
原帖由 亞盤神 於 2019-4-13 06:39 AM 發表

有個男仔唔請佢唔送佢野但不斷抽佢水
有時搭佢肩頭 攬佢條腰 笑死
咁早出帖..........

成功......耍運.....

回覆 引用 TOP

男同事可能除左你有同其他打友誼波呢,你食唔到要上黎唱?

大把女都係咁la,,正路丫

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 招財犬 於 2019-4-13 06:58 AM 發表

男同事可能除左你有同其他打友誼波呢,你食唔到要上黎唱?
呢類女仔點會蝕個身比啲兵?男仔做兵幾何搵到女仔著數,通常都係比人搵著數,自己乜都得唔到。

引用:
原帖由 一人行 於 2019-4-13 07:09 AM 發表

呢類女仔點會蝕個身比啲兵?男仔做兵幾何搵到女仔著數,通常都係比人搵著數,自己乜都得唔到。
而家得閒就抽下條女水
講錢銀就扮無知...

樓主生意被截糊?

回覆 引用 TOP

呢的係佢本事

大師父北戴河永世DIE HEART 網傳最強入室大弟子

回覆 引用 TOP

你點解會知?

引用:
原帖由 hkluiluilui 於 2019-4-13 07:19 AM 發表

你點解會知?
條女百密一疏

引用:
原帖由 亞盤神 於 2019-4-13 07:12 AM 發表

而家得閒就抽下條女水
講錢銀就扮無知...
高招。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右