• 瀏覽: 2,800
  • 回覆: 20
睇forum好似好多sister都會做隔空溶脂,然後就做運動訓練番肌肉會瘦得靚d
最主要好想減走個肚同腳d脂肪先呀,不過又怕一黎就會比人lur買package,想問有無sis試過做呢d
會唔會比人lur?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
Beauxxxx 有 cool sculpting ,  聽聞唔hard sell , 可以去諮詢下

不過你係想減肥 定修線條?本身fat rate 高唔高?

我去過elyxxx 好hard sell 又貴
隔空我格過好多間價 rax lux,dr vixx, renaisxxxx, nuxx, face xxxx, celxxxx, vitaxxxx, max xxxx, 華X坊
雖然我做完唔會再續
但我覺得我做緊個間係ok的

好多人做過隔空但效果麻麻

引用:
原帖由 kaitie 於 2019-4-10 02:19 PM 發表

Beauxxxx 有 cool sculpting ,  聽聞唔hard sell , 可以去諮詢下

不過你係想減肥 定修線條?本身fat rate 高唔高?
我麻麻地cool sculpting呀...我本身宮寒,唔受得冷凍溶脂...
所以先要搵d暖暖地既隔空黎做

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 daisypig 於 2019-4-10 03:28 PM 發表

我去過elyxxx 好hard sell 又貴
隔空我格過好多間價 rax lux,dr vixx, renaisxxxx, nuxx, face xxxx, celxxxx, vitaxxxx, max xxxx, 華X坊
雖然我做完唔會再續
但我覺得我做緊個間係ok的 ...
hard sell對我黎講即使有效果我都唔啦...效果你覺得點?ok ma?

引用:
原帖由 高大幼稚的羊 於 2019-4-10 09:01 PM 發表

好多人做過隔空但效果麻麻
但我都見好多人又話隔空好似減得ok,不過就要等2星期左右新陳代謝完先見到,係咪因為間間唔同手勢影響個效果呢

其實抽脂/隔空溶脂都係造形,尤其隔空溶脂一般都要做兩三次先明顯,所以如果本身脂肪率偏高,好似減咗肥先再諗局部整形比較好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 無敵小喵 於 2019-4-11 01:51 PM 發表

hard sell對我黎講即使有效果我都唔啦...效果你覺得點?ok ma?
效果係市面上咁多隻減肥機入面最好的 (我覺得)

咁你要搵間有良心既center做先得,最好就有口碑+中小型個d,而且可以試少少先
咁會比較安全呀

引用:
原帖由 daisypig 於 2019-4-11 03:14 PM 發表

效果係市面上咁多隻減肥機入面最好的 (我覺得)
我都覺,好似聽人講係追蹤脂肪細胞,然後打散佢,經新陳代謝排出體外的原理

回覆 引用 TOP

唔知你有無見到我XD我係瘦身區有分享過,我都係用呢種方法丫,褲頭都細左2吋
其實我一開始做隔空溶脂都係搵番d細細地既center,見佢地話唔會hard sell先試下,最後都係做左頭幾次見有用,佢地都好好人,仲會一齊交流減肥心得,我覺得都放心先再做落去

引用:
原帖由 kkmanchu 於 2019-4-12 12:49 PM 發表

咁你要搵間有良心既center做先得,最好就有口碑+中小型個d,而且可以試少少先
咁會比較安全呀
認同,最緊要搵間唔SELL,最驚訓底即SELL

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 無敵小喵 於 2019-4-11 01:52 PM 發表

但我都見好多人又話隔空好似減得ok,不過就要等2星期左右新陳代謝完先見到,係咪因為間間唔同手勢影響個效果呢
次數多減得少少,又要配合其他儀器

引用:
原帖由 高大幼稚的羊 於 2019-4-12 07:18 PM 發表

次數多減得少少,又要配合其他儀器
仲要配合d咩?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]