• 瀏覽: 51,875
  • 回覆: 81
  • 追帖: 9
本主題由 YanNessIsMe 於 2020-1-25 10:43 PM 關閉
之前無意中睇到有男士講起無性婚姻,問個老婆係咪唔愛佢。驅使我想分享下自己嘅故事,我同老公結婚7年,基本上都係有名無實,佢識我時係處男,未拍過拖,連自己解決都話試過痛所以唔會自己黎,但佢唔係包皮過長。

初拍拖我地有親熱但佢進入時都唔成功硬到,試好多次之後我比左個醫生資料叫佢去睇,食左類似偉哥的藥就可以完事,醫生話佢可能咁耐冇用過所以性功能要慢慢習慣適應。之後曾經試過唔食藥成功,但結婚後一直都唔成功,不論在家,海外酒店都一樣,開頭我地都有嘗試,慢慢我見佢又唔肯再去睇醫生,身為男人自己都覺得冇問題唔去解決,但佢一直又會有這方面要求,次次搞成個鐘都成唔到事真係好忟好嬲,於是慢慢我地就冇了。。。

咁多年黎除左佢唔肯解決問題之外,其他野佢都對我好好,陪我去我想去嘅地方,食我鍾意嘅野。當然兩個人價值觀都有唔同,但一齊咁耐我諗大家都習慣了對方,我覺得佢係我好朋友同屋企人。我唔知其他網友會點睇或者會唔會因為咁而離婚,不過我諗如果要離婚一定唔係因為單一這個原因。。。

熱賣及精選
引用:
原帖由 bitebite 於 2019-4-9 09:22 PM 發表

Use 69
冇用,佢一想入就軟了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 傲骨 於 2019-4-9 10:03 PM 發表

如果從小一直只食疏菜,長大後就可以唔食肉!因為跟本唔知肉係咩味!
樓主妳可以一直唔食肉因為妳從來唔知肉係咩味,而唔係因為妳好,唔想殺生,妳並唔係想像中咁偉大 ...
我之前有拍拖同有正常性生活,我唔覺得自己偉大,只係分享下會有男人係咁唧

引用:
原帖由 ookkman 於 2019-4-9 10:14 PM 發表

你地幾歲? 結婚前拍過幾次拖?
三十幾,我拍過兩次,佢未拍過

引用:
原帖由 中環白滑的天才 於 2019-4-9 10:24 PM 發表

性經驗嘅野因人而定,不論年紀大小的,或者做之前睇下四級片,而且要多D愛摸動作鏡頭的,相信這樣對你丈夫有幫助,還有好多其他方法的,只是不能盡錄 ...
佢有超多AV, 但我地從來冇一齊睇過,佢應該係要好刺激變態果啲先至有反應

引用:
原帖由 ookkman 於 2019-4-9 10:51 PM 發表

你頭兩次拍拖有無做過?
同老公拍拖吾知佢甘情況?
我有呀,佢拍拖時就如文中所講初初唔得要食藥,後來試過得左,結婚後就唔得

最慘係佢父母想抱孫,尤其是佢阿媽,成日單單打打,話朋友啲仔個老婆唔肯生,結果朋友個仔老左點都要返大陸娶個女人同佢生左個。。。而佢答佢阿媽竟然係等我身體好啲先。。。。

引用:
原帖由 傲骨 於 2019-4-9 11:05 PM 發表

佢點解唔同自己亞媽講因為佢自己問題呀?仲要將責任推落妳身體上?咁係愛既表現?
咁瘀皮講唔出卦,佢好驚佢父母的

引用:
原帖由 lcyllya 於 2019-4-9 11:06 PM 發表

你坦白同99講佢個仔唔得囉
我都想,haha

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 傲骨 於 2019-4-9 11:09 PM 發表

樓主之前講無性婚姻係一樣可以愛對方既,只係一啲生理有問題既人用嚟掩飾問題出於自己,就好似樓主老公同佢亞媽講既野一樣道理,所以我覺得無性婚姻一定行唔通既 ...
其實有嘅話感情真係會好好多咯。。。結婚5年果陣都有諗過係咪要咁繼續落去,之後都放棄了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 傲骨 於 2019-4-9 11:14 PM 發表

比着係我會一定同父母講,而且要佢地一定唔可以誤會自己老婆,如果再深愛啲我會忍痛分開,放生一個自己深愛既人,因為岀於内疚…
明白,我連我自己父母都唔敢講,唔想佢地對老公有壞印象,阿媽同啲雙方男女家親戚朋友成日問我地係咪諗住唔生𠺢啦,我心諗我唔識自體繁殖

引用:
原帖由 家中笨拙的妹頭 於 2019-4-9 11:35 PM 發表

真正諗清問題係邊?生理或心理,始終要找出根原,對症下藥,你老公係鴕鳥心態,畏疾忌醫!好的夫妻關係中,性是雙方舒援心身的調和劑,平伏不安情绪!
想要小朋度試吓人工受孕。 ...
拖左咁多年我地都老啦,唔要小朋友啦

引用:
原帖由 家中笨拙的妹頭 於 2019-4-9 11:35 PM 發表

真正諗清問題係邊?生理或心理,始終要找出根原,對症下藥,你老公係鴕鳥心態,畏疾忌醫!好的夫妻關係中,性是雙方舒援心身的調和劑,平伏不安情绪!
想要小朋度試吓人工受孕。 ...
我都明,我覺得佢應該生理同心理都有啲問題,但佢咁大個人唔肯去正視我都迫唔到佢,好彩我本身冇諗住要小朋友

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 秋天默默的師兄 於 2019-4-9 11:57 PM 發表

NETFLIX 有套片叫'老公的那個進不來',是真人真事改編的,你可以看下,原本是本書。

https://www.youtube.com/watch?v=HVRMVefrdo0
多謝推介,我會睇下

回覆 引用 TOP

家家有本難唸的經,我識好多夫妻都係咁,只不過我比較極端由結婚到而家都冇唧。。。你個朋友如果有做足安全措施都好,不過冇都唔會傳染老婆啦,都冇同個老婆做,haha

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]