• 瀏覽: 51,947
  • 回覆: 323
  • 追帖: 9
本主題由 YanNessIsMe 於 2020-1-25 10:43 PM 關閉
引用:
原帖由 花色美媚2 於 2019-4-9 08:23 PM 發表

之前無意中睇到有男士講起無性婚姻,問個老婆係咪唔愛佢。驅使我想分享下自己嘅故事,我同老公結婚7年,基本上都係有名無實,佢識我時係處男,未拍過拖,連自己解決都話試過痛所以唔會自己黎,但佢唔係包皮過長。

初拍拖我地有親熱但佢進入時都唔成功硬到,試好多次之後我比左個醫生資料叫佢去睇,食左類似偉哥的藥就可以完事,醫生話佢可能咁耐冇用過所以性功能要慢慢習慣適應。之後曾經試過唔食藥成功,但結婚後一直都唔成功 ...
其實性係男女關係中一樣好重要元素,但我唔明點解因為家暴,性格,經濟等因素離婚往往較因為性不協調而離婚易接受,可能是社會中對性的壓抑及歧視吧

熱賣及精選
覺得你好慘

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 花色美媚2 於 2019-4-9 08:23 PM 發表

之前無意中睇到有男士講起無性婚姻,問個老婆係咪唔愛佢。驅使我想分享下自己嘅故事,我同老公結婚7年,基本上都係有名無實,佢識我時係處男,未拍過拖,連自己解決都話試過痛所以唔會自己黎,但佢唔係包皮過長。

初拍拖我地有親熱但佢進入時都唔成功硬到,試好多次之後我比左個醫生資料叫佢去睇,食左類似偉哥的藥就可以完事,醫生話佢可能咁耐冇用過所以性功能要慢慢習慣適應。之後曾經試過唔食藥成功,但結婚後一直都唔成功 ...
如果你係愛佢,可以瘋狂打飛機,都係一樣有發射,真愛比性愛重要。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 花色美媚2 於 2019-4-9 11:18 PM 發表

明白,我連我自己父母都唔敢講,唔想佢地對老公有壞印象,阿媽同啲雙方男女家親戚朋友成日問我地係咪諗住唔生𠺢啦,我心諗我唔識自體繁殖
上一兩代啲死老野思想係死都要生仔

熄燈,鎖門,爆大鑊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Abouttime 於 2019-4-9 09:45 PM 發表

你外面有冇性伴侶?
狗公最關心呢樣野睇吓有冇位入

熄燈,鎖門,爆大鑊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 花色美媚2 於 2019-4-9 11:00 PM 發表

最慘係佢父母想抱孫,尤其是佢阿媽,成日單單打打,話朋友啲仔個老婆唔肯生,結果朋友個仔老左點都要返大陸娶個女人同佢生左個。。。而佢答佢阿媽竟然係等我身體好啲先。。。。 ...
垃圾媽寶

熄燈,鎖門,爆大鑊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tyr_yeung 於 2019-4-10 09:24 AM 發表

我原本正常,婚後老婆基本上十次有九次拒絕。而家對佢無曬mood, 就算第十次佢肯, 我發覺心理陰影,未入前都會變軟

因為感覺好似我係到強迫緊佢,太單方面無佐愛無曬mood ...
有因才有果你諗吓點解你老婆咁抗拒你先

熄燈,鎖門,爆大鑊
引用:
原帖由 Idunknowmyname 於 2019-4-10 10:54 AM 發表

我好少少, 我都有生個仔, 之後老公為工作忙, 已經有兩年幾冇行埋, 真係好影響關係。 以前鬧完交之後來一場激戰就大家好返, 而家鬧完交各自返房繼續嬲。  真係好冇癮 ...
有無想過可能因為成日鬧交所以你老公唔肯行埋?

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2019-4-10 01:36 PM 發表

有因才有果你諗吓點解你老婆咁抗拒你先
佢怕有小朋友,佢怕痛,怕生仔會死,雖然一路都有做足安全措施

引用:

應該搵性輔導,唔係搵醫生

回覆 引用 TOP

引用:

每對情侶,也有自己獨有的相處方式。
你們倆人喜歡便好。何必理人點睇。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tyr_yeung 於 2019-4-10 01:48 PM 發表

佢怕有小朋友,佢怕痛,怕生仔會死,雖然一路都有做足安全措施
咁你去結紮咪得囉

熄燈,鎖門,爆大鑊
引用:
原帖由 novastar 於 2019-4-10 10:24 AM 發表

其實性係男女關係中一樣好重要元素,但我唔明點解因為家暴,性格,經濟等因素離婚往往較因為性不協調而離婚易接受,可能是社會中對性的壓抑及歧視吧 ...
其實係因為好多野炒埋一碟,
例如,兩個人性格不合,成日炒大鑊,仲邊會有心情攪野?攪得少,大家感情淡,個男人/女人就好易有外遇,
最後個離婚理由咪係性格不合,家暴,或者第三者介入LOR

我估樓主老公問題係太想成功做愛。

因為生手,硬左想入時分心搵位,腦入面無左慾望,好快就淋。你就得佢硬時,你自己又未濕。所以好難成功。

其實佢一直吾成功,佢自己壓力都好大。所以逃避吾做。

真心建議去睇性治療師。同埋介一排睇av

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2019-4-10 02:21 PM 發表

咁你去結紮咪得囉
結紮後避孕率都唔係百份百

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]