• 瀏覽: 53,331
  • 回覆: 323
  • 追帖: 9
本主題由 YanNessIsMe 於 2020-1-25 10:43 PM 關閉
引用:
原帖由 花色美媚2 於 2019-4-9 23:00 發表

最慘係佢父母想抱孫,尤其是佢阿媽,成日單單打打,話朋友啲仔個老婆唔肯生,結果朋友個仔老左點都要返大陸娶個女人同佢生左個。。。而佢答佢阿媽竟然係等我身體好啲先。。。。 ...
冇計!你先生絕對係裙腳仔,好明顯佢一個冇主見嘅人?父母嘅話冇話叫佢唔聽?不過,咁大個人而且結咗婚,有自己嘅家庭都應該要有自己嘅主見?但佢冇囉!我只能夠講:佢有你呢個老婆佢真係執到!試吓再大家一齊傾下睇下有咩共式!係咪真係可以再繼續行落去

有性生活双方会更美满,但一方对性不感冒。。会对另一个带来压力。。前列腺都容易出问题。。慢慢会出现问题的。。你唔得米去睇医生咯。。。

Oman~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 歷災心數細佬仔 於 2019-4-10 01:08 AM 發表

妳話佢試過冇食藥都造到……好刺激變態咁造嘅?樓主冇真心愛佢?想法反映妳不過是在炫耀自己因此而是嘅「德行」。我會收返某啲「推」。 ...
又吾好咁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 歷災心數細佬仔 於 2019-4-10 01:11 AM 發表

記錯。冇推過。不過有隻豬……係認同妳因此而是嘅「德行」的。真心別抽水。
可能吾係你咁諗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 conpoy 於 2019-4-10 05:22 AM 發表

電視都有講 有性無欲 好難持續
認同

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中環白滑的天才 於 2019-4-10 08:13 AM 發表

你要同佢一齊睇,一路睇一路愛摸佢身體重要部位,你自己也可也一起摸自己去刺激佢嘅神經,當自己感覺需要而佢又好硬時可馬上進入,這樣大家一定得到滿足了 ...
可以試下

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tyr_yeung 於 2019-4-10 09:24 AM 發表

我原本正常,婚後老婆基本上十次有九次拒絕。而家對佢無曬mood, 就算第十次佢肯, 我發覺心理陰影,未入前都會變軟

因為感覺好似我係到強迫緊佢,太單方面無佐愛無曬mood ...
你都陰功猪喎

回覆 引用 TOP

suck his dick more
if he still can't, his sexual capability had already down to zero just like an old guy aged 70

回覆 引用 TOP

我好少少, 我都有生個仔, 之後老公為工作忙, 已經有兩年幾冇行埋, 真係好影響關係。 以前鬧完交之後來一場激戰就大家好返, 而家鬧完交各自返房繼續嬲。  真係好冇癮

男女互相吸引先有男女爱情,而爱情亦建基性!如冇性,男男或女女都可以有爱情(除左同性戀)?男女結合亦建基性,冇性只是朋友!

回覆 引用 TOP

你老公係唔係晚晚都睇av自己搞掂, 到自己唔得咋~

回覆 引用 TOP

婚姻=性的終結

回覆 引用 TOP

如果甘既話,距以前應該打得飛機太多,導致細佬對普通野無感覺。

可能距潛意識認爲AV女優既質素好過你,所以無乜欲望。

引用:
原帖由 花色美媚2 於 2019-4-9 08:23 PM 發表

之前無意中睇到有男士講起無性婚姻,問個老婆係咪唔愛佢。驅使我想分享下自己嘅故事,我同老公結婚7年,基本上都係有名無實,佢識我時係處男,未拍過拖,連自己解決都話試過痛所以唔會自己黎,但佢唔係包皮過長。

初拍拖我地有親熱但佢進入時都唔成功硬到,試好多次之後我比左個醫生資料叫佢去睇,食左類似偉哥的藥就可以完事,醫生話佢可能咁耐冇用過所以性功能要慢慢習慣適應。之後曾經試過唔食藥成功,但結婚後一直都唔成功 ...
兩個男人,新手唔用KY 係會有啲困難。
基路難行

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tyr_yeung 於 2019-4-10 07:24 AM 發表

我原本正常,婚後老婆基本上十次有九次拒絕。而家對佢無曬mood, 就算第十次佢肯, 我發覺心理陰影,未入前都會變軟

因為感覺好似我係到強迫緊佢,太單方面無佐愛無曬mood ...
咁你真係好慘

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]