• 瀏覽: 2,902
  • 回覆: 15
心郁郁想試,但又好驚…

熱賣及精選
如果係家用個啲Rf機就冇乜用

回覆 引用 TOP

與其齋做RF, 不如試下triolifxx膠原3次方個啲
有齊RF同微針同thermage嘅功效, 我做完一次之後愛上左, 一做完眼袋眼紋同黑眼圈都淡勁多

引用:
原帖由 cheermacy 於 2019-4-9 04:04 PM 發表

有齊RF同微針同thermage嘅功效, 我做完一次之後愛上左, 一做完眼袋眼紋同黑眼圈都淡勁多
想問大概幾錢?要做幾多次嫁?

引用:
原帖由 cheermacy 於 2019-4-9 04:04 PM 發表

thermage即係Rf呀ching
你呢個即係微針射頻囉
專業d好無

引用:

眼紋都去到咁正咁咪勁過眼袋槍?!

回覆 引用 TOP

引用:

咁痛唔痛架? 你邊度做?

回覆 引用 TOP

引用:

SIS係邊度做

回覆 引用 TOP

KEEP住做就有改善嘅~ 但唔會一勞永逸

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 daisypig 於 2019-4-10 03:23 PM 發表

thermage即係Rf呀ching
你呢個即係微針射頻囉
專業d好無
我意思係有啲RF好單一, 同埋都有分單極雙極8極等等
thermage我自己覺得拉提係幾好, 單極就幫助增生膠原強啲, 所以mix住一齊做個效果仲出
不過我唔係好深入研究, 只係我有做開分享返, 有錯請指教

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Chuppon123 於 2019-4-10 01:27 PM 發表

想問大概幾錢?要做幾多次嫁?
因為佢除左RF, 仲有埋微針同thermage, 所以可以keep得耐啲
做嘅次數唔駛咁多, 姑娘話5-6次就ok, 都平過我之前做眼袋槍好多

回覆 引用 TOP

眼紋一到咁上下年紀就呃唔到人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Chuppon123 於 2019-4-9 10:46 AM 發表

心郁郁想試,但又好驚…
有咩甘驚。RF我做過啦。收眼袋又唔覺喎。去紋。去黑眼圈就覺有改善。眼袋通常要做抽脂

引用:
原帖由 yygirl123 於 2019-4-15 11:54 PM 發表

有咩甘驚。RF我做過啦。收眼袋又唔覺喎。去紋。去黑眼圈就覺有改善。眼袋通常要做抽脂
可以出去試做一次。我都係單次做。每次做完比錢。又唔係特別貴

回覆 引用 TOP

如果只係RF冇咩用

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]