• 瀏覽: 2,013
  • 回覆: 37
此貼已刪除

熱賣及精選
男人怕乜。仲有十年時間先開始怕無女。。。得閒去蘭桂坊玩下好過。。。。。。系度吹水幾個月。真心好奇網友個樣系點。。。個個都話靚仔。正常。。

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2019-4-8 09:49 PM 發表

男人怕乜。仲有十年時間先開始怕無女。。。得閒去蘭桂坊玩下好過。。。。。。系度吹水幾個月。真心好奇網友個樣系點。。。個個都話靚仔。正常。。 ...
有小小似張智霖

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2019-4-8 09:51 PM 發表

有小小似張智霖
甘系變張震朗。哈

24歲大把時間...都未開始就話悲哀...條J仲識硬就大把野攪啦…唉....

睇你文字表達都好有自信啦~ 咁有自信咪 鳩fingfing 咁女仔搭訕囉~ 唔試一世無機會!女唔會自動無端端走過嚟!呢度係香港!

引用:
原帖由 勁蠢人一名 於 2019-4-8 10:24 PM 發表

睇你文字表達都好有自信啦~ 咁有自信咪 鳩fingfing 咁女仔搭訕囉~ 唔試一世無機會!女唔會自動無端端走過嚟!呢度係香港!
試過係MTR問人拎電話,拎完之後傾左一排,因為自己懶,直程唔覆人

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2019-4-8 09:46 PM 發表

今年24歲仲係A0 唉點算好,有冇IT朋友心同感受?圈子細冇咩女性朋友,IT朋友都比較毒。利伸我樣正正常常唔差(出街有人望,有人話幾令仔),身高173cm ,身材中等,衣著打扮係正常偏型,會蠟頭或者帶帽,行為舉止正常。係咪要試下係條街或者MTR 搭訕下人? ...
咁你係it朋友裡面好突出喎

引用:
原帖由 lovegigilai 於 2019-4-8 10:37 PM 發表

作甘大?post相啦
網絡世界唔好喇,我怕比人公審

靚仔既點會識唔到?唔信😂😂

引用:
原帖由 單身肥妹仔 於 2019-4-8 10:48 PM 發表

靚仔既點會識唔到?唔信😂😂
圈子細,點識?讀書成班都係男人,IT男識既又係IT男,工作成班都又係男人

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2019-4-8 10:51 PM 發表

圈子細,點識?讀書成班都係男人,IT男識既又係IT男,工作成班都又係男人
玩交友app囉,哈哈,明既我都係圈子細

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2019-4-8 09:46 PM 發表

今年24歲仲係A0 唉點算好,有冇IT朋友心同感受?圈子細冇咩女性朋友,IT朋友都比較毒。利伸我樣正正常常唔差(出街有人望,有人話幾令仔),身高173cm ,身材中等,衣著打扮係正常偏型,會蠟頭或者帶帽,行為舉止正常。係咪要試下係條街或者MTR 搭訕下人?
已經證明你靚仔極有限

引用:
原帖由 crystal_loveyou 於 2019-4-8 10:54 PM 發表

玩交友app囉,哈哈,明既我都係圈子細
睇得新聞多,好多美容保險又有騙徒,唔敢玩,同埋我思想可能守舊,硬是覺得不切實際

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]