• 瀏覽: 7,799
  • 回覆: 56
引用:
原帖由 pignosechick 於 2019-4-3 10:07 PM 發表

如果你男友或老公識你時唔係處男又曾結過婚10幾年, 你會否唔想同佢上床? 因為佢個腦一定係諗住前妻, 我接受唔到, 我自己仲係處而且N年無拍拖的, 我唔會諗住任何ex的 ...
處男馨香d?
知你一把年紀仲無經驗一定嚇走d女!

回覆 引用 TOP

點解佢一定會諗前妻

回覆 引用 TOP

呢到好少處男

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pignosechick 於 2019-4-4 12:27 AM 發表

我暫時識唔到其他適合既人, 同埋依位係人地介紹唔好意思見都唔見
既然你都無野好揀而且淪落到要人介紹咁你仲有咩資格揀擇

熄燈,鎖門,爆大鑊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香煎強勁的馬 於 2019-4-4 07:49 AM 發表

我系處男不過離婚多年
你又話自己係女

不如樓主你講下你男友如何深愛佢前妻.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pignosechick 於 2019-4-4 12:25 AM 發表

唔係處男唔係最重要, 係有個好深愛既前妻, 在不願意下分開左, 依樣最過唔倒
明知咁仲一齊?

你男友或老公  識你時
結過婚 當然唔係處男拉 吾洗問拉 糸咪
即糸等於佢有性經驗 點解唔想同佢上床?

有性經驗不等於 (因為佢個腦一定係諗住前妻)
好就吾會分開拉 如果男人有過多過一個前度
吾通個個都掛住咩 吾會架

你接受唔到 可能因為你仲係處  而且比較單純
佢結婚多年 年紀都相信吾細 有經驗糸正常
對你尼講仲糸好事 因為可以引導無經驗的你
如果你真糸咁介意佢的無法改變的過去
你要找個另一個了 好嗎

引用:
原帖由 不死人888 於 2019-4-4 02:58 PM 發表

你又話自己係女
嘩~可時講過?你屈人。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Devildamonming 於 2019-4-4 07:06 PM 發表

你男友或老公  識你時

如果你真糸咁介意佢的 ...
佢個腦一定諗往前妻因為佢前妻係病逝, 唔係離婚或者不和

我知男人可以把性同愛分開, 佢唔係真心鍾意你都可以同你上床, 咁我做咩要比我處子之身一個唔愛我既人???

咁多年我一直努力讀書工作, 無諗過拍拖生仔, 點解好既男人唔可以專注工作而遲婚? 我發現到左一定年紀仍未婚或是處男都係其貌不揚的, 無女仕喜歡先至咁, 唔係處男結過婚既又背負很多過去既包伏, 無法真心愛你, 你唔係佢第一個愛人, 佢會成日懷念以前同比較, 連床上既野都比較係正常, 我唔想也無法釋懷, 上網睇過D論壇好多女子都介意丈夫唔係處, 有D仲話耍出軌先可以平衡返心理!

引用:
原帖由 Devildamonming 於 2019-4-4 07:06 PM 發表

你男友或老公  識你時

如果你真糸咁介意佢的 ...
佢有10幾年性經驗, 但我0經驗, 很不公平

引用:
原帖由 s336990 於 2019-4-4 10:35 AM 發表

點解你會認為佢會諗住前妻?
雖然你聲稱唔會諗住任何ex,但似乎你正以己度人
我一定唔會諗住任何ex, 因為我無熱烈地愛過任何ex, 全部都係短期拍拖同由我堅決不再聯絡的

引用:
原帖由 mimi_cc 於 2019-4-4 06:29 PM 發表

明知咁仲一齊?
因為佢其他各方面都係追求者中比較好的

我日日都諗依D事攪到好唔開心, 真係唔知點, 放棄佢又怕錯過, 唔放棄又無法釋懷, 或者只能騎牛搵馬吧

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pignosechick 於 2019-4-4 09:35 PM 發表

我一定唔會諗住任何ex, 因為我無熱烈地愛過任何ex, 全部都係短期拍拖同由我堅決不再聯絡的
未係愛就拍散拖,任何ex呢個字可知人數係複數,你(精神上)都好濫喎
仲堅決不再聯絡,邊可能講得咁死架
段情夠刻骨銘心(仇恨)就話堅決唔聯絡啫
你只要係ex就堅決不聯絡,好頭痕喎
你出街見到扮唔識?
工作上有交手扮唔識?
返工,你或他轉工,做同事,甚至你上司,你扮唔識?
你客戶你扮唔識?

講得咁死,一啲餘地都唔留,我估你好後生,
咁就仲得人驚,假設你二十歲,就已拍過多段散拖

既然你嫌棄曾結婚十幾年,唔係處男,咁你直接拒絕人啦
仲猶豫啲乜?

阿馬里 哈失吐,斯骨爾,其諾丹基,斯里星,昂依納得,斯熱確虛,哈虎文缽英
                                                               --『九陰真經總章』
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]