• 瀏覽: 7,483
  • 回覆: 56
本主題由 YanNessIsMe 於 2020-1-25 10:43 PM 關閉
引用:
原帖由 iammacdonald 於 2019-4-5 04:25 PM 發表

有條件無謂簡過結過婚,二手野何必呢
一手野當然好, 但我唔想生育, 所以都會接受已有孩子的, 佢有仔女既我不用生了

嫁左一手男佢有一日改變主意想生的話就會走, 咁我自己就變二手野了

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
最理想梗係有個唔想生既一手野, 但我覺得好難找, 有, 但係外型同其他方面都唔好, 一係年紀大我好多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 想菲 於 2019-4-4 08:42 AM 發表

結了婚點會係處男,你結婚會是處女嗎
why not

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pignosechick 於 2019-4-4 09:21 PM 發表

佢有10幾年性經驗, 但我0經驗, 很不公平
呢啲無得咁計公唔公平嗰喎!師妹不要太執著!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pignosechick 於 2019-4-4 09:38 PM 發表

因為佢其他各方面都係追求者中比較好的
食得咸魚抵得渴
如果你年紀巳唔細
咁身邊對象都係結過婚或拍過幾次拖啦
你話我知係邊可以搵到個條件好又係處男既仔
再講
真係搵到你食唔食到
如果你覺得呢件唔會全心全意對你
你又唔想俾佢
咪分手囉
其實唔駛講咁多
何況又仲未同佢上過床

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pignosechick 於 2019-4-3 10:07 PM 發表

如果你男友或老公識你時唔係處男又曾結過婚10幾年, 你會否唔想同佢上床? 因為佢個腦一定係諗住前妻, 我接受唔到, 我自己仲係處而且N年無拍拖的, 我唔會諗住任何ex的 ...
男人係冇處呢樣㗎,不過傻仔可能會有,會塞鳩入火爐咁

引用:
原帖由 hdhz 於 2019-4-9 04:42 PM 發表

男人係冇處呢樣㗎,不過傻仔可能會有,會塞鳩入火爐
??

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pignosechick 於 2019-4-3 10:07 PM 發表

如果你男友或老公識你時唔係處男又曾結過婚10幾年, 你會否唔想同佢上床? 因為佢個腦一定係諗住前妻, 我接受唔到, 我自己仲係處而且N年無拍拖的, 我唔會諗住任何ex的 ...
最好就係自己係處,男朋友都係處,如果真心相愛,彼此就係一生一世……但現實好殘酷,能夠揾到一個愛自己嘅,而自己又深愛嘅人,就已經唔錯啦

回覆 引用 TOP

其實我吾糸好明
老公識你時唔係處男 又曾結過婚10幾年
結過婚10幾年 當然唔係處男 何須討論

你會否唔想同佢上床? 因為佢個腦一定係諗住前妻
好就吾分開啦 邊有男人會諗住前妻
這是女人一廂情願的想法
其實同你會吾會同佢上床 完全是吾回事 冇乜關係

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]