• 瀏覽: 7,484
  • 回覆: 56
本主題由 YanNessIsMe 於 2020-1-25 10:43 PM 關閉
引用:
原帖由 s336990 於 2019-4-4 09:55 PM 發表

未係愛就拍散拖,任何ex呢個字可知人數係複數,你(精神上)都好濫喎
仲堅決不再聯絡,邊可能講得咁死架
段情夠刻骨銘心(仇恨)就話堅決唔聯絡啫
你只要係ex就堅決不聯絡,好頭痕喎
你出街見到扮唔識?
工作上有交手扮唔識?
返工,你或他轉工,做同事,甚至你上司,你扮唔識?
你客戶你扮唔識?

講得咁死,一啲餘地都唔留,我估你好後生,
咁就仲得人驚,假設你二十歲,就已拍過多段散拖

既然你嫌棄曾結婚十 ...
係有幾個ex, 唔係同時有又點算濫? 一世人流流長遇上幾個追求者有咩出奇? 了解過唔適合仲聯絡做咩? 人地都結左婚啦

熱賣及精選
其實我想問男仕, 如果你曾經有刻骨銘心既愛情但命運注定分開左, 係咪以後既老婆或情人都只係替代品, 上床時想像係自己前任?

引用:
原帖由 pignosechick 於 2019-4-4 10:04 PM 發表

係有幾個ex, 唔係同時有又點算濫? 一世人流流長遇上幾個追求者有咩出奇? 了解過唔適合仲聯絡做咩? 人地都結左婚啦
你無feel 又肯試?
試過幾次都知自己無feel唔會變有feel,咁你又去馬?
呢次呢個曾結婚多年嘅,睇怕都係追求者?
咁你按之前嘅實驗結果,已知不可能,呢個仲要有令你嫌棄嘅污點
唔洗猶豫啦

另外,由我舉嘅例,你都知聯絡指嘅意思,對方係唔係結咗婚有乜問題?

阿馬里 哈失吐,斯骨爾,其諾丹基,斯里星,昂依納得,斯熱確虛,哈虎文缽英
                                                               --『九陰真經總章』

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pignosechick 於 2019-4-4 10:10 PM 發表

其實我想問男仕, 如果你曾經有刻骨銘心既愛情但命運注定分開左, 係咪以後既老婆或情人都只係替代品, 上床時想像係自己前任?
我唔會
根本唔會搵替代品
咁做只會令自己諗起失去嘅愛情
而且自己演技唔好,對方百份百會發覺,無謂到時傷埋對方

阿馬里 哈失吐,斯骨爾,其諾丹基,斯里星,昂依納得,斯熱確虛,哈虎文缽英
                                                               --『九陰真經總章』
雖然唔係封建年代但係仲竟然有人有呢啲諗法

引用:
原帖由 懂得慈悲 於 2019-4-4 10:25 PM 發表

雖然唔係封建年代但係仲竟然有人有呢啲諗法
因為我仲係處所以很緊張第一次, 同埋會係畢生難忘, 但對方已有佢既畢生難忘, 只是佢既畢生難忘不是我吧

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 s336990 於 2019-4-4 10:14 PM 發表

我唔會
根本唔會搵替代品
咁做只會令自己諗起失去嘅愛情
而且自己演技唔好,對方百份百會發覺,無謂到時傷埋對方
人地話人生只有一次愛情, 咁你認唔認同?

引用:
原帖由 pignosechick 於 2019-4-4 10:31 PM 發表

人地話人生只有一次愛情, 咁你認唔認同?
唔認同
但同意刻骨銘心嘅愛情非常罕有
所以有人一生零次,有人一生會多於一次,但應不多於3次,
始終人生不算太長,無乜機會遇到咁多段愛情

--『九陰真經總章』

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pignosechick 於 2019-4-4 09:18 PM 發表

佢個腦一定諗往前妻因為佢前妻係病逝, 唔係離婚或者不和

我知男人可以把性同愛分開, 佢唔係真心鍾意你都可以同你上床, 咁我做咩要比我處子之身一個唔愛我既人???

咁多年我一直努力讀書工作, 無諗過拍拖生仔, 點解好既男人唔可以專注工作而遲婚? 我發現到左一定年紀仍未婚或是處男都係其貌不揚的, 無女仕喜歡先至咁, 唔係處男結過婚既又背負很多過去既包伏, 無法真心愛你, 你唔係 ...
屌~ 船頭驚鬼船尾驚賊咁你不雕唔好拍啦~ 又貪心。

佢有前妻係事實,佢仲深愛前妻都係事實,你咬佢食乎?呢壇野你比你問夠一百個男人都無用,因為佢地唔能夠代表你條仔0既思維。

懞婆你明未?

引用:
原帖由 玄學小神童 於 2019-4-4 10:46 PM 發表

屌~ 船頭驚鬼船尾驚賊咁你不雕唔好拍啦~ 又貪心。

佢有前妻係事實,佢仲深愛前妻都係事實,你咬佢食乎?呢壇野你比你問夠一百個男人都無用,因為佢地唔能夠代表你條仔0既思維。

懞婆你明未? ...
明了

引用:
原帖由 pignosechick 於 2019-4-4 10:57 PM 發表

明了
有介意,即是唔係完全喜歡。
咁樓主,咪即係同條仔一樣囉! 唔係完全喜歡對方,但又會在一起。
咁就唔好結婚囉!

回覆 引用 TOP

樓主,你應該慶幸你男友有性經驗,你揾着個處男同你攪,未入已射咪仲衰

回覆 引用 TOP

如果條佬結個仲係處男  你要吾要呀?

回覆 引用 TOP

有條件無謂簡過結過婚,二手野何必呢

結左婚,今日仲係處男😁

風林火山

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]