• 瀏覽: 7,487
  • 回覆: 56
本主題由 YanNessIsMe 於 2020-1-25 10:43 PM 關閉
如果你男友或老公識你時唔係處男又曾結過婚10幾年, 你會否唔想同佢上床? 因為佢個腦一定係諗住前妻, 我接受唔到, 我自己仲係處而且N年無拍拖的, 我唔會諗住任何ex的

熱賣及精選
幼稚園好多處男,十二星座處男有齊曬,梗有一個0岩你

回覆 引用 TOP

介意就唔好同佢開始

唔係處男唔係最重要, 係有個好深愛既前妻, 在不願意下分開左, 依樣最過唔倒

引用:
原帖由 崖上外圍的駱駝 於 2019-4-4 12:21 AM 發表

介意就唔好同佢開始
我暫時識唔到其他適合既人, 同埋依位係人地介紹唔好意思見都唔見

引用:
原帖由 pignosechick 於 2019-4-4 12:27 AM 發表

我暫時識唔到其他適合既人, 同埋依位係人地介紹唔好意思見都唔見
咁咪見下面,飲杯茶,食個包囉,無人強迫你要發展落去㗎嘛!

回覆 引用 TOP

樓主返去火星啦

回覆 引用 TOP

我系處男不過離婚多年

引用:
原帖由 pignosechick 於 2019-4-4 12:25 AM 發表

唔係處男唔係最重要, 係有個好深愛既前妻, 在不願意下分開左, 依樣最過唔倒
咁你都無謂強人所難,放手吧啦。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pignosechick 於 2019-4-3 10:07 PM 發表

如果你男友或老公識你時唔係處男又曾結過婚10幾年, 你會否唔想同佢上床? 因為佢個腦一定係諗住前妻, 我接受唔到, 我自己仲係處而且N年無拍拖的, 我唔會諗住任何ex的 ...
結了婚點會係處男,你結婚會是處女嗎

引用:
原帖由 pignosechick 於 2019-4-3 10:07 PM 發表

如果你男友或老公識你時唔係處男又曾結過婚10幾年, 你會否唔想同佢上床? 因為佢個腦一定係諗住前妻, 我接受唔到, 我自己仲係處而且N年無拍拖的, 我唔會諗住任何ex的 ...
If course, 結左婚先,好好留返比你未來老公。

回覆 引用 TOP

你介意佢有個深愛既前妻,但你接受到拍拖,只係接受唔到上床?有啲矛盾喎。
佢上床時會諗住前妻,咁拍拖時就唔會?你都係放過人啦

回覆 引用 TOP

引用:

點解你會認為佢會諗住前妻?
雖然你聲稱唔會諗住任何ex,但似乎你正以己度人

阿馬里 哈失吐,斯骨爾,其諾丹基,斯里星,昂依納得,斯熱確虛,哈虎文缽英
                                                               --『九陰真經總章』
引用:

吓!!你想搵個有好多性經驗既處男??
咁既係點??
要結過婚既處男唔好話香港世界上都唔多,咁樓主加油啦,世上無難事只怕有心人!!

回覆 引用 TOP

咁你味搵過第個,選老公男友唔係去街市買菜

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]