兩夫妻,係咪要隻眼開,隻眼閉?

兩夫妻,係咪要隻眼開,隻眼閉? E-mail 此主題給朋友

我知check電話係唔啱,而且通常check親都無好野。
但我見到老公個電話,半夜有個女人send msg過來,我好想知究竟係點,因為本身感情已不穩定,我驚佢又出去搵女。

我知,如果想繼續行落去,應該唔好執著太多,不過個心好屈住,好唔安樂。

當借個位呻下。

熱賣及精選
成日疑神疑鬼對大家都無好處,好坦白講,神怪命運我唔信,你亦唔好太沉迷,有時間睇下點扮靚好過啦!有自信嘅人,根本就唔洗怕仼何人離開你,屈得多好易病架

引用:
原帖由 patient2019 於 2019-3-28 03:14 AM 發表

但我見到老公個電話,半夜有個女人send msg過來,我好想知究竟係點,因為本身感情已不穩定,我驚佢又出去搵女。

我知,如果想繼續行落去,應該唔好執著太多,不過個心好屈住,好唔安樂。

當借個位呻下。 ...
半夜?如果唔係時差,會有啲奇怪。

我口臭 =\= 我冇道理!
睇到你會點?

引用:
原帖由 普通師奶一個 於 2019-3-28 07:57 AM 發表

成日疑神疑鬼對大家都無好處,好坦白講,神怪命運我唔信,你亦唔好太沉迷,有時間睇下點扮靚好過啦!有自信嘅人,根本就唔洗怕仼何人離開你,屈得多好易病架 ...
多謝你,我諗我要調整一下自己心態,但知而行難。不過要繼續落去,難行都要做。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 激死未 於 2019-3-28 07:59 AM 發表

半夜?如果唔係時差,會有啲奇怪。
所以我會諗多左其他野

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 核心綠色樹根 於 2019-3-28 08:03 AM 發表

睇到你會點?
我知如果睇到佢真係搵女,我條刺只會更深。但在不想離婚的前題下,我昨晚忍手無睇,上左來呻。

引用:
原帖由 patient2019 於 2019-3-28 08:25 AM 發表

我知如果睇到佢真係搵女,我條刺只會更深。但在不想離婚的前題下,我昨晚忍手無睇,上左來呻。
睇左之後,你以後會更加想去睇,日後嘅生活都會疑神疑鬼,跟住你個人就會精神恍惚,佢唔返嚟食飯你就會諗佢去邊度幽會,,所以我建議你都係唔好睇,冇開始就唔會心思思,我有個朋友就係咁樣經歷左30幾年,見到佢都心酸

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 patient2019 於 2019-3-28 03:14 AM 發表

當借個位呻下。 ...
人有反抗能力,check得多,問得多好自然有種反感.

引用:

當借個位呻下。 ...
如果你只係為生活而要同佢繼續行落去,咁真係唔好太執著,甚至所謂隻眼開隻眼閉
但如果你係想要同佢嘅感情,倆個人都唔會互相坦白,咁仲講乜感情

但你話佢係又搵女...咁你都應該知佢對你係咩

引用:

當借個位呻下。 ...
女人真係on9, 睇左有野咁你又點? 又唔想離婚 ,佢咁大個人你睇得幾多次? 管得幾多?用下腦啦, 個男人識番屋企咪算,你自己扮靚d 提升下自己你洗驚佢去玩?

引用:
原帖由 fungme11911 於 2019-3-28 09:56 AM 發表

女人真係on9, 睇左有野咁你又點? 又唔想離婚 ,佢咁大個人你睇得幾多次? 管得幾多?用下腦啦, 個男人識番屋企咪算,你自己扮靚d 提升下自己你洗驚佢去玩? ...
就算老婆幾靚,都會年老,出面d囡後生又姣,真係老婆keep得好唔出去偷食嗎?

引用:
原帖由 晚間勇敢的神 於 2019-3-28 10:31 AM 發表

就算老婆幾靚,都會年老,出面d囡後生又姣,真係老婆keep得好唔出去偷食嗎?
你搞錯左,keep靚d係為左你老公有咩事你自己可以出去揾食,而不是為左你老公唔出去揾食而keep靚d, 自己有本錢就有安全感,呢個係基本大道理

引用:
原帖由 dunnohowtodo 於 2019-3-28 09:35 AM 發表

如果你只係為生活而要同佢繼續行落去,咁真係唔好太執著,甚至所謂隻眼開隻眼閉
但如果你係想要同佢嘅感情,倆個人都唔會互相坦白,咁仲講乜感情

但你話佢係又搵女...咁你都應該知佢對你係咩 ...
就是我仲有感情,先覺得心痛和無奈

引用:

當借個位呻下。 ...
其實都係, 除非你做好心理準備離婚, 如果唔係就唔好check
Check 到有, 你又唔打算離, 咪搞著自己。
但唔check 又唔代表你要被動, 要軟硬兼施拉番老公個心。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。