• 瀏覽: 2,438
  • 回覆: 39
look for other guys

熱賣及精選
引用:
原帖由 pufff 於 2019-3-29 02:32 AM 發表

佢番工好辛苦定點呀?婚後才這樣?
其實一直都係咁既,佢話佢真係唔識細心,但女人永遠都係想人關心同氹架喇

引用:
原帖由 chris.ckp 於 2019-3-31 12:17 AM 發表

look for other guys
係呢段婚姻未去到無可挽回未到正式完結段婚姻前都唔會look for other guys,呢點係自己對婚姻應有既態度同最起碼既交代ma😉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 真。理性的妹頭 於 2019-3-31 01:24 AM 發表

其實一直都係咁既,佢話佢真係唔識細心,但女人永遠都係想人關心同氹架喇
一直都係咁即唔係貨不對辦吧,另一個角度想佢係老實人,不太懂甜言蜜語會否好d?

引用:
原帖由 pufff 於 2019-3-31 02:33 AM 發表

一直都係咁即唔係貨不對辦吧,另一個角度想佢係老實人,不太懂甜言蜜語會否好d?
但未婚前一路以為係工作忙所以咁 佢都係咁解釋,後尾工作無咁辛苦輕鬆d時都係一樣😢(老實人)唯有係咁諗啦...😐不過我咩都拎出黎講可能好d既,講完佢聽左都接受但態度照舊咁解囉😂😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 真。理性的妹頭 於 2019-3-22 11:59 AM 發表

長期沒被照顧的感受😔病了時感受更深
佢病,我會煲粥或清淡d俾佢食。
我病,唔好咁辛苦,一齊出街食。病無胃口食碗粉就算,佢又嫌唔夠飽,兩碗又嫌同一類野。
食多兩晚就會提議不如煮d簡單d蒸蒸烚烚滾個湯就算(不過係病緊嘅我去買餸同煮)
唉!男人不懂細心?定還是條懶根生到上頭頂!灰到一個點。
我都要返全職工。

引用:
原帖由 客戶名稱 於 2019-3-31 11:16 PM 發表

佢病,我會煲粥或清淡d俾佢食。
我病,唔好咁辛苦,一齊出街食。病無胃口食碗粉就算,佢又嫌唔夠飽,兩碗又嫌同一類野。
食多兩晚就會提議不如煮d簡單d蒸蒸烚烚滾個湯就算(不過係病緊嘅我去買餸同煮)
唉!男人不懂細心?定還是條懶根生到上頭頂!灰到一個點。
我都要返全職工。 ...
唉...我都睇化了,盡量可以講既都拎出黎同對方講,最緊要唔好自己收收埋埋,講完佢係點做就算了起碼你有提出過... 或者諗多d佢既好,同埋可能男人同女人既諗法真係好唔同
加油💪🏼最緊要自己照顧好自己先!

引用:
原帖由 真。理性的妹頭 於 2019-3-31 11:18 PM 發表

唉...我都睇化了,盡量可以講既都拎出黎同對方講,最緊要唔好自己收收埋埋,講完佢係點做就算了起碼你有提出過... 或者諗多d佢既好,同埋可能男人同女人既諗法真係好唔同
加油💪🏼最緊要自己照顧好自己先! ...
我失去呢個耐性,不再多諗。只想盡快痊癒就唔會越睇佢就越唔順眼。

引用:
原帖由 客戶名稱 於 2019-3-31 11:28 PM 發表

我失去呢個耐性,不再多諗。只想盡快痊癒就唔會越睇佢就越唔順眼。
如果去到唔順眼既地步咁你係呢段關係都真係好唔開心..,唔緊要啦 衣家女人可以照顧到自己,只係你唔想去到最壞果面姐,都係為左份情同埋尊重婚姻兩個字

回覆 引用 TOP

差不多死時就會關心妳的財產

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]