• 瀏覽: 2,446
  • 回覆: 39
引用:
原帖由 真。理性的妹頭 於 2019-3-22 07:04 PM 發表

係啦...不過都唔想再同佢講,其實真係要關心人地一定感受到,都唔需要咁多理由
岩。。。講多句都費事。。心裡感受最真。。最憎乜都要講出口。。自己冇感覺就冇計

close  see u

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
所以係度呻算,有個人明白,傾下已經好好多

引用:
原帖由 真。理性的妹頭 於 2019-3-22 07:32 PM 發表

所以係度呻算,有個人明白,傾下已經好好多
當然啦。。有乜最好上網呻。。呻完冇人知😂😂

close  see u

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 真。理性的妹頭 於 2019-3-22 11:59 AM 發表

長期沒被照顧的感受😔病了時感受更深
我對呢件事已經睇化左

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-3-22 11:05 PM 發表

我對呢件事已經睇化左
今朝有再一次同佢反映過,佢都係例牌答知知知,跟住本來下就都放輕左唔去諗,直到岩岩我上完堂9點幾,佢全日都無問候過我病好d未,仲話食緊飯無咁快叫我自己番屋企先...果刻既無奈已經唔知點去再表達...

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-3-22 11:05 PM 發表

我對呢件事已經睇化左
你老公都係咁?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 真。理性的妹頭 於 2019-3-22 11:10 PM 發表

今朝有再一次同佢反映過,佢都係例牌答知知知,跟住本來下就都放輕左唔去諗,直到岩岩我上完堂9點幾,佢全日都無問候過我病好d未,仲話食緊飯無咁快叫我自己番屋企先...果刻既無奈已經唔知點去再表達... ...
求返唻嘅關心,不如錫自己多d,傻妹

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-3-22 11:12 PM 發表

求返唻嘅關心,不如錫自己多d,傻妹
無錯,我都明白呢點..可惜一邊同自己講明白一邊又唔想相信佢根本就係咁...當然唔只病先係咁,平時好多事都係唔會諗到我感受,就算講到出口都未必明,每次都好用心想講明白,然後每次都失望

引用:
原帖由 真。理性的妹頭 於 2019-3-22 11:20 PM 發表

無錯,我都明白呢點..可惜一邊同自己講明白一邊又唔想相信佢根本就係咁...當然唔只病先係咁,平時好多事都係唔會諗到我感受,就算講到出口都未必明,每次都好用心想講明白,然後每次都失望 ...
最初我都會,慢慢就冇感覺
最可怕係連嬲都唔識嬲

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-3-22 11:32 PM 發表

最初我都會,慢慢就冇感覺
最可怕係連嬲都唔識嬲
你應該都係期望過然後失望到無得再失望先會咁😔我慢慢都開始無咩感覺同好多其他問題都唔想再出聲,但咁樣並唔係開心只係更加有種講唔出既難過...有時覺得兩個人比一個人寂寞都唔知仲有咩意思

引用:
原帖由 真。理性的妹頭 於 2019-3-22 11:41 PM 發表

你應該都係期望過然後失望到無得再失望先會咁😔我慢慢都開始無咩感覺同好多其他問題都唔想再出聲,但咁樣並唔係開心只係更加有種講唔出既難過...有時覺得兩個人比一個人寂寞都唔知仲有咩意思 ...
其實我冇點特別期望過,只係突然有一刻想得到關心先發現原來從來都係自己處理得太好,好到連病過都冇人知。
我喜歡一個人嘅時間,但係都渴望得到適量嘅愛,當另一半太習慣你咩都搞得掂就會忽略左呢樣嘢,或者多數用忙唻做借口。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-3-23 05:24 AM 發表

其實我冇點特別期望過,只係突然有一刻想得到關心先發現原來從來都係自己處理得太好,好到連病過都冇人知。
我喜歡一個人嘅時間,但係都渴望得到適量嘅愛,當另一半太習慣你咩都搞得掂就會忽略左呢樣嘢,或者多數用忙唻做借口。 ...
完全明白...只可以講無奈到根本唔係一言一語一宇一句再表達到,係難受,但始終要過日子...唯有係咁...

引用:
原帖由 真。理性的妹頭 於 2019-3-23 05:50 AM 發表

完全明白...只可以講無奈到根本唔係一言一語一宇一句再表達到,係難受,但始終要過日子...唯有係咁...
所以情願從容開心就好

回覆 引用 TOP

凡事從唔同角度看。可能有不同的結論。

回覆 引用 TOP

佢番工好辛苦定點呀?婚後才這樣?

提示:支持鍵盤翻頁左 右