註冊 登入

[眼部護理] 好似楊千嬅咁眼窩位好凹,望落好似好老

好似楊千嬅咁眼窩位好凹,望落好似好老 E-mail 此主題給朋友

我對眼窩好似楊千嬅咁,凹左落去,加埋D眼紋眼袋,睇落去好似好老咁,但其實我只係得2x歲
可以點樣解決呢個問題?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
楊千嬅望落去本身都老, 樓主3字頭都未到真係要整整佢
得閒做下triolift增生骨膠原, 托返起個眼窩位同遮返個眼袋眼紋...你知25歲後流失得幾快啦, 唔好俾自己望落似3x呀!!

引用:
原帖由 jong__26926 於 2019-3-20 03:43 PM 發表

楊千嬅望落去本身都老, 樓主3字頭都未到真係要整整佢
得閒做下triolift增生骨膠原, 托返起個眼窩位同遮返個眼袋眼紋...你知25歲後流失得幾快啦, 唔好俾自己望落似3x呀!! ...
做眼危唔危險架 ? 有冇話要休息幾多日先可以化妝?

要補脂先得…

引用:
原帖由 milktmn 於 2019-3-20 09:02 PM 發表

要補脂先得…
X2

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CassyBusy 於 2019-3-20 05:22 PM 發表

部機好似話係專做眼同面,所以設計上應該好安全

回覆 引用 TOP

係咪即係眼袋槍個D ? 我做過完全無變囉

回覆 引用 TOP

如果接受到Injection, 呢個係最直接有效嘅方法,不過好睇你自己,有啲人係完全接受唔到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CassyBusy 於 2019-3-20 05:22 PM 發表

唔使, 我做完即刻化妝添
個姐姐話部機有齊rf同thermage同微針, 比起眼袋槍last得耐d, 同埋做左第一次已經睇到明顯分別

楊小姐年紀都唔輕

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jong__26926 於 2019-3-22 11:24 AM 發表

唔使, 我做完即刻化妝添
個姐姐話部機有齊rf同thermage同微針, 比起眼袋槍last得耐d, 同埋做左第一次已經睇到明顯分別
FYI
thermage係單極射頻
rf都係射頻
即係你個部係射頻+微針

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。