• 瀏覽: 7,387
  • 回覆: 112
我想快d站起來

想快些站起來,就唔好聽歌啦,努力工作,放開一切

引用:
原帖由 不再聯繫 於 2019-3-20 09:53 AM 發表
想快些站起來,就唔好聽歌啦,努力工作,放開一切
放低唔到,好傷。唔知點做好

引用:
原帖由 家中加加速黑頭 於 2019-3-20 10:10 AM 發表

放低唔到,好傷。唔知點做好
分手幾耐呀?

引用:
原帖由 不再聯繫 於 2019-3-20 10:14 AM 發表

分手幾耐呀?
分開左幾個月

點解分開呀,性格不入?

舊夢不需記

引用:
原帖由 不再聯繫 於 2019-3-20 10:55 AM 發表
點解分開呀,性格不入?
係,性格不合。最主要係一齊果時佢暪住我出去偷食

引用:
原帖由 家中加加速黑頭 於 2019-3-20 11:22 AM 發表

係,性格不合。最主要係一齊果時佢暪住我出去偷食
最好的答案啦!妳仍想繼續一起?還有寄望?

引用:
原帖由 不再聯繫 於 2019-3-20 11:35 AM 發表

最好的答案啦!妳仍想繼續一起?還有寄望?
我梗係唔想再同佢一齊啦。仲未傷心夠咩我本身習慣依賴佢,依家變返自己一個後,成日都覺得悶悶不樂

引用:
原帖由 家中加加速黑頭 於 2019-3-20 11:39 AM 發表

我梗係唔想再同佢一齊啦。仲未傷心夠咩我本身習慣依賴佢,依家變返自己一個後,成日都覺得悶悶不樂
好正常,失去後的不習慣,個個人都會,日常生活總會同佢聯繫住,突然失去,個種失落,好似突然冇晒著落咁,冇人同自己傾計,冇人同自己傾心事,呢種係習慣,一時三刻好難改,試下揾多啲朋友去飲飲食食,聽歌就免啦,只會更傷感

引用:
原帖由 不再聯繫 於 2019-3-20 12:32 PM 發表

好正常,失去後的不習慣,個個人都會,日常生活總會同佢聯繫住,突然失去,個種失落,好似突然冇晒著落咁,冇人同自己傾計,冇人同自己傾心事,呢種係習慣,一時三刻好難改,試下揾多啲朋友去飲飲食食,聽歌就免啦,只會更傷感 ...
謝謝你️但我有時會覺得唔服氣,點解我會遇到一個咁嘅男人

引用:
原帖由 家中加加速黑頭 於 2019-3-20 12:51 PM 發表

謝謝你️但我有時會覺得唔服氣,點解我會遇到一個咁嘅男人
冇得唔服氣,平靜啲想下,放過佢,放過妳,對大家都好,勉強一起會幸福嗎?
出軌係錯,但2個人不能再走在一起,當中一定有原因,不能只怪單方面,今日因為他出軌離開妳而唔憤氣,或者,如果時間倒後,可能後來變的是妳呢。
不要思前想後,前面還有道路可以比妳找到更幸福的路

陶喆 關詩敏 好好說再見

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]