註冊 登入

點樣可以令個眼袋同黑眼圈冇咁嚴重?

點樣可以令個眼袋同黑眼圈冇咁嚴重? E-mail 此主題給朋友

我懷疑呢樣野都有家族遺傳
因為我已經係早瞓, 每晚11點前就會瞓覺, 但係都仲係有好勁嘅黑眼圈同眼袋! 影親相我都覺得自己好樣衰
有咩方法可以令個眼袋同黑眼圈淡d?

熱賣及精選
年齡愈大開始鬆弛同皮下脂肪變薄就會咁
要做機補充返d膠原蛋白先得

回覆 引用 TOP

眼袋槍?

回覆 引用 TOP

依家咁多treatment,搵間做下triolift個啲都可以搞掂呢個問題啦,加生返啲代謝同膠原BB會好好多
我自己都2-3星期做一次, 隻眼冇咩黑眼圈同眼袋問題

引用:
原帖由 cheermacy 於 2019-3-12 09:49 AM 發表

依家咁多treatment,搵間做下triolift個啲都可以搞掂呢個問題啦,加生返啲代謝同膠原BB會好好多
我自己都2-3星期做一次, 隻眼冇咩黑眼圈同眼袋問題 ...
黑眼圈都無咁好?
咩機黎? how much呀?

引用:
原帖由 hohoaniya707 於 2019-3-12 01:56 PM 發表

黑眼圈都無咁好?
咩機黎? how much呀?
個姐姐話係新一代眼袋槍,但有齊RF + thermage + 微針3合1所以效果keep得好d
我個陣試做300幾

引用:
原帖由 cheermacy 於 2019-3-12 04:07 PM 發表

個姐姐話係新一代眼袋槍,但有齊RF + thermage + 微針3合1所以效果keep得好d
我個陣試做300幾
咁有無話要做幾多次先有效?

引用:
原帖由 hohoaniya707 於 2019-3-11 02:00 PM 發表

因為我已經係早瞓, 每晚11點前就會瞓覺, 但係都仲係有好勁嘅黑眼圈同眼袋! 影親相我都覺得自己好樣衰
有咩方法可以令個眼袋同黑眼圈淡d? ...
我就反而做左個RF眼袋同眼圈都真係細左

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hohoaniya707 於 2019-3-13 12:24 PM 發表

咁有無話要做幾多次先有效?
我第一次試做個黑眼圈同眼袋就淡左,我諗個個唔同,個姐姐話我5-6次應該就ok

回覆 引用 TOP

我做眼袋外開加淚溝補脂,眼袋同黑眼圈都有改善

引用:
原帖由 hohoaniya707 於 2019-3-11 02:00 PM 發表

有咩方法可以令個眼袋同黑眼圈淡d? ...
我之前試左超頻眼,做完黑眼圈淡左好多,眼袋細左,成隻眼都無咁腫,隻眼都好似大左咁,效果幾好,試做$380,唔hard sell,服務態度又好,但得一間鋪無分店!

引用:
原帖由 Pinkichanchan 於 2019-3-17 11:12 PM 發表

我之前試左超頻眼,做完黑眼圈淡左好多,眼袋細左,成隻眼都無咁腫,隻眼都好似大左咁,效果幾好,試做$380,唔hard sell,服務態度又好,但得一間鋪無分店! ...
邊間超頻試做有咁平呀?

引用:
原帖由 buibui0808 於 2019-3-18 01:18 AM 發表

邊間超頻試做有咁平呀?
係旺角ar,你可以打去問重有無依個優惠,28122932

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cheermacy 於 2019-3-12 09:49 AM 發表

我自己都2-3星期做一次, 隻眼冇咩黑眼圈同眼袋問題 ...
請問師姐可否pm眼袋槍資料?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Pinkichanchan 於 2019-3-17 11:12 PM 發表

我之前試左超頻眼,做完黑眼圈淡左好多,眼袋細左,成隻眼都無咁腫,隻眼都好似大左咁,效果幾好,試做$380,唔hard sell,服務態度又好,但得一間鋪無分店! ...
請問可否pm資料?

18 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。