• 瀏覽: 2,821
  • 回覆: 32
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 dunnohowtodo 於 2019-3-12 11:15 AM 發表

佢依家確實係根本未ready去做老公做爸爸,而佢覺得依家咁嘅婚姻生活係冇問題,你覺得有就係要由你攞出嚟同佢好好咁傾㗎喇
咁佢又好錫佢既仔,都會陪仔玩,我假期返工,都係佢湊開,只係我哋兩個就好似無野講

熱賣及精選
引用:
原帖由 商界黃色老闆 於 2019-3-12 11:23 AM 發表

咁佢又好錫佢既仔,都會陪仔玩,我假期返工,都係佢湊開,只係我哋兩個就好似無野講
咁如果佢都有照顧小朋友有打埋家務,都唔錯啦。少同你傾計,咁如果佢本身係少嘢講嘅人,唔係日日都同你談天說地都正常喎

引用:
原帖由 dunnohowtodo 於 2019-3-12 12:42 PM 發表

咁如果佢都有照顧小朋友有打埋家務,都唔錯啦。少同你傾計,咁如果佢本身係少嘢講嘅人,唔係日日都同你談天說地都正常喎
佢唔係少嘢講既人,當然唔係想日日搵佢傾,我都唔多野講架,只係想大家偶爾應該都有啲交流

老公打機,你幫佢起機,當堂錫晒你。

回覆 引用 TOP

我老公都係機不離手,
但有時我又會諗其實自己都係成日上網睇劇咁, 
咁就睇透了.
有時兩公婆未必可以傾到好似見到FD 一樣咁多野講, 
咪趁住食飯時或者臨訓前講下小小囉
平淡是福, 和平相處就好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 商界黃色老闆 於 2019-3-12 07:27 PM 發表

佢唔係少嘢講既人,當然唔係想日日搵佢傾,我都唔多野講架,只係想大家偶爾應該都有啲交流
其實我好羨慕你老公,我將所有興趣放棄哂,機唔打,波唔睇,每日陪我老婆,但佢都會話我冇用,爛泥,又蠢,唔甘心點解唔揀以前男朋友又有樣又有錢,揀我又老又醜又窮。

引用:
原帖由 商界黃色老闆 於 2019-3-10 11:24 PM 發表

返工又唔會覺得攰,一返到屋企就唔想郁,有時想搵老公傾下計,見佢打緊機,又唔想講,想陪阿仔玩下,又好似無心機,都唔知自己想點 ...
一般我同老公都各自打機

回覆 引用 TOP

有人說男人是個永遠的大細路,男人是這樣的了,他是這樣的人你很難改變他,要改變一個人,要他自己願意,改變一個人, 太辛苦,不如改變自己。如此下去,大家都只是當大家是傢俬,如同隱形,完全沒意思。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 me1980 於 2019-3-26 12:30 AM 發表

其實我好羨慕你老公,我將所有興趣放棄哂,機唔打,波唔睇,每日陪我老婆,但佢都會話我冇用,爛泥,又蠢,唔甘心點解唔揀以前男朋友又有樣又有錢,揀我又老又醜又窮。 ...
你老婆唔識珍惜你,人就是這樣,總是慾求多多,得到那樣,又想第樣。咁點解當初你老婆揀你?就因為你總括來說好過她前男友,就得佢囉,咁你使MUD理你老婆講MUD,咪當佢唱歌。

很多結婚後不跟女人培養感情,婚前日日陪你傾電話,結完婚冇嘢講,很多男人不喜講電話,講無謂嘢,講很多無謂嘢,又覺唔似男人。很多男人又不喜歡女人煩他,拍拖久了,又似老夫老妻,男女都係永久做君子之交的朋友好些。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 thesadest 於 2019-3-11 02:13 AM 發表

打機呢樣野係對家庭最具殺傷力武器
我唔打機咁又點呀
未一樣同老婆搞成咁

我其他真係好唔願意同你分開,可以比時間大家冷靜一下嗎?
引用:
原帖由 RPATPAT 於 2019-5-7 09:13 PM 發表

我唔打機咁又點呀
未一樣同老婆搞成咁
咁好多couple冇黃賭毒都有其他問題, 但打機係同黃賭毒齊名, 冇就未必好, 有就死L梗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yntse882000 於 2019-5-7 08:15 PM 發表

你老婆唔識珍惜你,人就是這樣,總是慾求多多,得到那樣,又想第樣。咁點解當初你老婆揀你?就因為你總括來說好過她前男友,就得佢囉,咁你使MUD理你老婆講MUD,咪當佢唱歌。 ...
如果可以當唱歌,咁係咪代表呢段關係可以繼續行落去?一隻手拍唔響,我成日都會後悔如果冇當日嘅我,又點會有今日嘅佢?曾經我有個朋友點醒我,其實你係仆街咪做個稱職嘅仆街囉,扮乜嘢改邪歸正吖,咪搞到宜家兩頭唔到岸囉。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yntse882000 於 2019-5-7 08:15 PM 發表

你老婆唔識珍惜你,人就是這樣,總是慾求多多,得到那樣,又想第樣。咁點解當初你老婆揀你?就因為你總括來說好過她前男友,就得佢囉,咁你使MUD理你老婆講MUD,咪當佢唱歌。 ...
我老婆話點解當初揀我,因為佢俾我呃咗,同埋佢覺得可以改變,感染到我。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 thesadest 於 2019-3-11 02:13 AM 發表

打機呢樣野係對家庭最具殺傷力武器
打機好多賭波吸毒啦

勿議論版務
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]