註冊 登入

點樣可以氹番老婆返屋企

點樣可以氹番老婆返屋企 E-mail 此主題給朋友

大家好,我與太太結婚6年,一直都希望有小朋友,但是結婚第一年,太太驗到不育症,想要小朋友好難,發生呢件事後,我與太太冇左性生活,直到現在 。
太太多次問我做咩吾同佢做愛,我次次都話不舒服,中間個幾年間中太太都有問,我是否有問題 ?
由2018年聖誕開始,我開始左玩we chat , 裏面有很多女,她們都是玩援交,我向其中一個女人,話想做長期女友,又話離左婚 。但是我諗住玩下,交下朋友,完全冇約佢出黎同問價
結果上星期日,太太突然離家出走,話去朋友屋企住,於是我whatsapp 太太問發生什麼事 ? 太太話 : 你竟然去玩援交,仲要呃人離左婚 ? 
你係咪有左第2個 ? 如果吾係我偷睇你電話,我永遠都不會知 ? 

利申 : 我同女講話我離左婚,其實想呃個女仔,等佢同我傾計,我一直只係傾計,冇約過出黎

無論我點樣解釋,太太仍然不相信,仲話俾佢一個人冷靜下 。我係佢走左後,有不斷whatsapp太太,希望佢回心轉意返屋企。但是太太不斷說,俾佢冷靜下,我想自己一個人,對你已心淡,由你(老公) 吾掂我一刻開始 ,我已經預左離婚。
每一日,我都whatsapp太太講對不起,請她原諒,佢話而家我地關係好似家人咁,俾我自己冷靜下。

想請教各位,題意有什麼方法可以氹番太太返屋企 ? 

熱賣及精選
太太已經離開左屋企一星期 ,我不知道佢去左邊個朋友屋企 ( 因為太太朋友好多 ) ,同埋我冇佢地電話,今日打左電話返外家求救,外家話太太冇返過去
我而家每一晚都以淚洗臉,希望太太回家,現在希望各位版友教小弟方法,謝謝

咁你做乜唔掂太太?
其實你係咪好介意佢不育?
做愛唔單止係為左孕育下一代
都係維繫感情既其中一個舉動
即使佢不育,佢開口問得出其實已經證明佢都會有需要
你一句唔舒服就唔理會佢既需要
你咁自私,佢忍到幾年已經算係咁
你不如放手,等大家各自尋找下一段幸福好過啦

LEARN TO BE HAPPY :)
你層樓,股票,基金,保險,存款全部轉哂你老婆名,然後轟轟烈烈同佢執返劑,包佢回心轉意!

引用:
原帖由 gunpowder 於 2019-3-4 12:28 AM 發表

咁你做乜唔掂太太?
你不如放手,等大家各自尋找下一段幸福好過啦 ...
我冇介意太太不育,如果我介意,一早已經離婚,我冇掂佢,因為我自己問題,我吾想俾太太以為我係有性冇愛,同埋自己壓力,驚住生小朋友我養吾起

其實到而家,我仲未想放棄,因為我仲中意太太,到而家都係,我有反醒,並尋求社工協助,我講我會改

引用:
原帖由 mmunn142 於 2019-3-4 12:54 AM 發表

你層樓,股票,基金,保險,存款全部轉哂你老婆名,然後轟轟烈烈同佢執返劑,包佢回心轉意!
呢位網友,我身家股票,全部加埋得幾萬,如果我太太想要,我俾佢冇所謂,只要佢肯返屋企,重新開始就得

引用:
原帖由 郵差狙擊 於 2019-3-4 01:00 AM 發表

呢位網友,我身家股票,全部加埋得幾萬,如果我太太想要,我俾佢冇所謂,只要佢肯返屋企,重新開始就得
ching 有咁嘅決心就好喇! 祝你好運!

唔好whatsapp, 打電話啦,唔聽你電話就留言!

引用:
原帖由 gunpowder 於 2019-3-4 12:28 AM 發表

咁你做乜唔掂太太?
你不如放手,等大家各自尋找下一段幸福好過啦 ...
我多謝你意見,不過我想繼續爭取太太返屋企,因為話哂6年感情,不想放棄,我知道自己大錯特錯,想盡力挽回,真心想請教,有冇好方法可以令佢回心轉意,謝謝

引用:
原帖由 leozean 於 2019-3-4 01:04 AM 發表

唔好whatsapp, 打電話啦,唔聽你電話就留言!
我打左10幾次電話,太太話不想傾電話,只可以whatsapp講

引用:
原帖由 mmunn142 於 2019-3-4 01:03 AM 發表

ching 有咁嘅決心就好喇! 祝你好運!
多謝你的支持,我最想大家可以提供方法俾我,謝謝,真心想太太返屋企

死症!斷正!你話wechat齋吹水點會有人信?!
上網揾援交女吹水都唔理老婆,幾年都唔掂佢,如果你係佢,你個心有幾難受?!你好自私!

點解樓主唔掂太太?點解樓主揾其他女你傾計都唔同你太太傾計?
樓主要做既係同太太坦白

引用:
原帖由 沒有盡頭 於 2019-3-4 01:13 AM 發表

死症!斷正!你話wechat齋吹水點會有人信?!
上網揾援交女吹水都唔理老婆,幾年都唔掂佢,如果你係佢,你個心有幾難受?!你好自私!
你閙得我好岩,我知咁講真係好難有人信,所以我都講,知錯了,我有深刻反醒,而家晚晚睇番以前結婚相,晚晚流眼淚,我好後悔,我想改,但我冇機會
我真係知錯,只要太太肯返屋企,我會改變,重新開始
想請教大家方法,謝謝 

心的出轨是更难原谅……而且要相信无见过面都好难

隨空而動
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。