註冊 登入

春天會唔會轉唇膏?

春天會唔會轉唇膏? E-mail 此主題給朋友

冬天個個都推matte面唇膏,而家春天黎到啦,會唔會轉其他唇膏用呢?

熱賣及精選
梗係會啦,仲要今年興反潤澤唇妝
好多品牌都出反水潤唇膏了

-----------------------------------------------------------------------------------

I'm just a little girl lost in the moment

I'm so scared but I don't show it .
唔會特別轉啦,本身自己都好多唇膏,睇心情同睇個日著咩衫就會用邊支,但有新唇膏都會keep住買!

回覆 引用 TOP

一年四季都係用潤澤唇膏,唔會因為春天而特別轉。

會啊,春天中意D潤少少的,Matte真系比較適合秋冬

Love yourself!
會架,轉用粉色

不再幼稚
愛得及時
我由夏天到冬天都係用緊opera04橙色,未轉過,因為搽出黎好靚同埋唔會變螢光色!超推!

一定會啦!因應不同妝容都要換唇膏色👍🏻

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tengteng25 於 2019-3-3 01:49 AM 發表

梗係會啦,仲要今年興反潤澤唇妝
好多品牌都出反水潤唇膏了
我fb都見有廣告,但GA都有出matte面,所以就好奇問下大家會轉唔同質地定係直程會買新唇膏用

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿嘉絲 於 2019-3-4 10:47 AM 發表

一年四季都係用潤澤唇膏,唔會因為春天而特別轉。
sis會用邊隻潤澤唇膏呀?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hsbabycat 於 2019-3-4 10:48 AM 發表

會啊,春天中意D潤少少的,Matte真系比較適合秋冬
有無好介紹呀?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 小美^^ 於 2019-3-4 04:58 PM 發表

會架,轉用粉色
texture呢?粉色真係好岩春天,如果香港有櫻花仲正化個櫻花妝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 夜貓婆仔 於 2019-3-4 05:15 PM 發表

我由夏天到冬天都係用緊opera04橙色,未轉過,因為搽出黎好靚同埋唔會變螢光色!超推!
橙色唇膏未試過喎可以try try

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 夜貓婆仔 於 2019-3-4 05:15 PM 發表

呢個潮濕天氣都岩好用opera,搽出黎唔笠,又出黎效果好水潤,坐成日office都唔覺得乾

回覆 引用 TOP

有冇人試過GA果堆雪霧唇?好似好好用

回覆 引用 TOP

17 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。