男朋友要求我化妝先進行房事,正常嗎 ?

本主題由 YanNessIsMe 於 2019-6-2 02:27 PM 關閉
正常,有新鮮感,好過佢揾第二個

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
基路難行. GAY ROAD HARD WALK
一路難走. ONE ROAD HARD RUN
時男時女. SOMETIME BOY SOMETIME GIRL SUDDENTLY
究竟想㸃. WHAT ACTUALLY THEY WANT
任何招式. EVERY MAKE LOVE STYLES
愛滋入洞. AIDS GET IN HOLE
後悔莫及. REGRET FOREVER
及早求醫. SEEK DOCTOR SOON
可延性命. CAN EXTENT YOUR LIFE
格劍插洞. SWORD RACE IN HOLE
轉眼即誓. DISAPPEAR JUST ROTATE YOUR EYE
記得載套. REMEMBER WEAR PLASTIC SHIELD
保護自己. PROTECT YOURSELF
菊花變鬆. ASS HOLE OUT OF CONTROL
隨時賴屎. SHIT DROPS UNKNOWNLY
仲無得醫. RECOVER IMPOSSIBLE
男男性交. GAY SEX
誕下BB. HAVE BB
機會是零. ZERO CHANCE
收養小孩. TAKE OWN CHILDREN
令佢變基. CHANGE THEM TO GAY
家族絕種. FAMILY NO SEED IN EARTH
基佬基婆. GAY AND LES AND TRANS
同是基路. STILL GAY ROAD
染上愛滋. INFECT AIDS
機會均等. SAME CHANCES
三人同行. THREE GAY MAN WALK TOGETHER
實有輸家. THERE MUST BE LOSER EXIST
化妝性交. USE MAKE UP FOR SEX
好快玩完. CANNOT LAST LONG
唔好自殺. DONT KILL YOURSELF
中出即飛. SHOT INSIDE THEN FLY
真愛難找. TRUE LOVE HARD FINE
一生何求. SEEK WHAT IN LIFE?
祝君健康. GOD BLESS OP HEATHY!

弱智原來真係有樣睇 👇 呢D咪係智力將軍囉 【入毒果帖即按 GG   你我可做到】 🙅‍♂️🏷💩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gx3541 於 2019-3-1 01:19 AM 發表

近幾次朋友教識左我化妝,我發現男朋友都會拿拿聲同我做…
但呢幾日忙無特登化...佢琴晚問我可否做之前先化妝…
話我睇落令佢諗起我地後生識個陣,所以佢會有衝動好多…
不過我心入面有少少不舒服,係咪即是嫌我?定咁樣是正常的嗎?
求解答…thx ...
可能你男朋友鐘意反女人,你扮反女人佢開心d

基路難行

回覆 引用 TOP

洗乾淨個屎忽咪得囉

回覆 引用 TOP

係嫌棄你啦

回覆 引用 TOP

不正常

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 keung67 於 2019-3-1 02:18 AM 發表

學死人化妝?
化到無眼媚,白面,左右2個紅色圓圈

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 9個大魚蛋 於 2019-3-1 03:42 PM 發表

佢仲肯同你做,就已經好正常。不過,樓主男友亦係暗示,樓主keep得好差,自己努力吓啦!
agree with your assessment

回覆 引用 TOP

化個中式紙紥人偶妝比啲新鮮感佢~夠竟係鍾意你個妝定鍾意你個人?自己諗…

回覆 引用 TOP

化個貞子妝😄😄~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gx3541 於 2019-3-1 01:19 AM 發表

求解答…thx ...
正常

熄燈,鎖門,爆大鑊

回覆 引用 TOP

又未必係咁既意思既...

回覆 引用 TOP

引用:

求解答…thx ...
化乜嘢裝丫,男人老狗

回覆 引用 TOP

特殊癖好

回覆 引用 TOP

不正常

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。