[多圖] 齊齊影靚相!Chanel美白cushion活動包膠~~

[多圖] 齊齊影靚相!Chanel美白cushion活動包膠~~ E-mail 此主題給朋友

啱啱去完chanel美白cushion個event,搶先上黎同大家分享下~~
去到一坐低個BA就會show曬佢地既新品出黎,簡單咁介紹下同埋幫手化返個靚妝for陣間影相~

個BA話新出呢個cushion有美白功能,而且有成SPF30既防曬,聽落幾岩d鍾意皮膚白/怕曬既人用~個cushion上面都算貼,好有光澤~ 遮瑕度適中,但係塊面度比較大既瑕疵位,例如暗瘡印同黑眼圈,BA都有另外幫我上concealer再遮遮

除咗cushion之外,眼影唇膏胭脂呢d都有出新色,全部都好春夏feel,尤其是眼影,完全擊中咗我!!❤

化埋眼影唇妝個d就可以去影相~~講到影相就開心~~我同我個frd一致認為佢地既攝影師真係好pro,有打晒燈之餘人又nice,會教我地點樣擺pose,邊個角度會影得我地靚d,真心滿意!!

個BA話依家買美白cushion+任何嘢都會有嘢送,我就買咗cushion+唇膏+眼影,送咗呢set!!

同埋參加完都會有份禮物仔送~

結論,對新cushion有興趣/本身係chanel用家既話,可以去登記玩下~話晒趁活動時買野點都比平時賺多d禮物!
包膠完畢,多謝支持,haha~

熱賣及精選
好分享呀,活動多人嗎?

引用:
原帖由 蛇馬lu 於 2019-2-22 07:12 PM 發表

啱啱去完chanel美白cushion個event,搶先上黎同大家分享下~~
去到一坐低個BA就會show曬佢地既新品出黎,簡單咁介紹下同埋幫手化返個靚妝for陣間影相~

個BA話新出呢個cushion有美白功能,而且有成SPF30既防曬,聽落幾岩d鍾意皮膚白/怕曬既人用~個cushion上面都算貼,好有光澤~ 遮瑕度適中,但係塊面度比較大既瑕疵位,例如暗瘡印同黑眼圈,B ...
有無LINK?化妝袋都幾靚。
我昨天都試左新個cushion,但覺得黑盒潤啲, 所以無買, 買左唇膏同潤唇膏

盒眼影配色好daily,我鐘意!
要點登記?

引用:
原帖由 ysankwani 於 2019-2-25 11:30 AM 發表

有無LINK?化妝袋都幾靚。
我昨天都試左新個cushion,但覺得黑盒潤啲, 所以無買, 買左唇膏同潤唇膏
依家仲有d名額,你睇睇~

https://www.facebook.com/beautyexchange.hk/videos/2148872755191859/

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 manyuen.chu 於 2019-2-25 01:46 PM 發表

盒眼影配色好daily,我鐘意!
要點登記?
係呀~~所以我都買咗盒眼影
係要上網登記架

引用:
原帖由 mangostickyrice 於 2019-2-23 01:28 PM 發表

好分享呀,活動多人嗎?
上網登記個陣有得揀時間段既,所以去到唔會話需要等好耐或者同好多人迫~
不過我個日去見陸續都有sis入黎話登記咗,睇黎個新cushion都幾多人有興趣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 蛇馬lu 於 2019-2-25 03:28 PM 發表

係呀~~所以我都買咗盒眼影
係要上網登記架
我搵到登記個website啦
係咪要上網比埋報名費先?

引用:
原帖由 manyuen.chu 於 2019-2-25 04:13 PM 發表

我搵到登記個website啦
係咪要上網比埋報名費先?
Yes~~要先比咗$100報名費,到時買嘢可以扣返架!

回覆 引用 TOP

唔知質感方面, 黑盒定新呢盒白盒有咩分別呢?

引用:
原帖由 samstan2012 於 2019-2-26 11:24 AM 發表

白盒清爽啲, BA話遮瑕度高過黑盒小小
但我吾怕太清爽.....所以上次無買

回覆 引用 TOP

樓主有冇用過之前果兩個cushion?
想知新呢個同果兩個有咩分別'

引用:
原帖由 wasabiyameidei 於 2019-2-26 11:38 AM 發表

樓主有冇用過之前果兩個cushion?
想知新呢個同果兩個有咩分別'
呢個問題我都有問BA呀!
最主要係加左美白護膚成分,佢話新呢個coverage同奶油cushion差唔多,但質地會更清爽d薄d
然後上面就會有類似果凍cushion既光澤感~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 samstan2012 於 2019-2-26 11:24 AM 發表

個人覺得白盒更啱春夏用,質地清爽d,而且有美白成分
sis有興趣既話可以登記去個event度試下,又可以影返d靚相~~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 蛇馬lu 於 2019-2-22 07:12 PM 發表

結論,對新cushion有興趣/本身係chanel用家既話,可以去登記玩下~話晒趁活動時買野點都比平時賺多d禮物!
包膠完畢,多謝支持,haha~ ...
新嗰個 cushion 幾吸引 🤗 我有買 黑色圓盒嗰款,都 ok,幾好,所以都有興趣試新呢個~~ 新呢個幾$?係咪同黑盒嗰個一樣價錢?

19 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。