[其他] 有四環素牙,想美白牙齒用牙貼面得唔得

有四環素牙,想美白牙齒用牙貼面得唔得 E-mail 此主題給朋友

因為細個成日要食四環素,又飲得太多有色素嘢飲,而家成日比人話我啲牙黃黃灰灰咁好核突
搞到我影相嘅時候都唔敢露齒笑
笑到尷尷尬尬咁
最慘啲牙黃搽烈焰紅唇會好核突
諗過整返白啲牙但以我所知四環素牙好似冇得救;(
見到有人話做牙貼面可以美白牙齒, 至少睇落去靚靚仔仔
有無人知work唔work?

熱賣及精選
四環素牙牙貼面

系呀...牙黃搽紅唇真系好嘔心...搽左仲衰過吾搽

我D牙就係成日飲咖啡飲到黃晒

回覆 引用 TOP

依家牙貼面都好多人做,整完排牙真係會白好多,可以露齒笑都唔怕

引用:
原帖由 judy_yau 於 2019-2-20 12:55 PM 發表

依家牙貼面都好多人做,整完排牙真係會白好多,可以露齒笑都唔怕
我都有朋友做左

引用:
原帖由 烏龍花茶. 於 2019-2-20 11:04 AM 發表

四環素牙牙貼面
食藥引起既牙齒問題

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 katySTAR 於 2019-2-20 11:32 AM 發表

系呀...牙黃搽紅唇真系好嘔心...搽左仲衰過吾搽
笑個時會好唔靚

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 judy_yau 於 2019-2-20 12:55 PM 發表

想問下你喺邊到做?
我想做呀 不過唔知邊間好...?

引用:
原帖由 you.w 於 2019-2-20 02:34 PM 發表

我都有朋友做左
效果好唔好?

引用:
原帖由 ao.CK 於 2019-2-20 03:26 PM 發表

效果好唔好?
幾好, 成排好整齊同自然

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ao.CK 於 2019-2-20 03:25 PM 發表

想問下你喺邊到做?
我想做呀 不過唔知邊間好...?
我喺愛威白嗰到做,見到好多明星都有做過就試下,點知效果真係幾好

飲少D有色素既野

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ao.CK 於 2019-2-20 10:37 AM 發表

因為細個成日要食四環素,又飲得太多有色素嘢飲,而家成日比人話我啲牙黃黃灰灰咁好核突
搞到我影相嘅時候都唔敢露齒笑
笑到尷尷尬尬咁
最慘啲牙黃搽烈焰紅唇會好核突
諗過整返白啲牙但以我所知四環素牙好似冇得救;(
見到有人話做牙貼面可以美白牙齒, 至少睇落去靚靚仔仔
有無人知work唔work? ...
有錢就有得搞

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 judy_yau 於 2019-2-20 04:37 PM 發表

我喺愛威白嗰到做,見到好多明星都有做過就試下,點知效果真係幾好
莊思明

回覆 引用 TOP

19 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。