• 瀏覽: 9,953
  • 回覆: 74
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 格格許許 於 2019-2-20 12:51 PM 發表

我都有個浪子朋友
佢不知幾羨慕我同老婆咁恩愛
相反佢成日換女朋友換到好攰
想搵個可以陪自己過終生既人唔係咁易
我地搵到其實好好
可能你老婆keep得好姐

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 00太郎 於 2019-2-19 12:35 PM 發表

見到同我差唔多條件既朋友每年都換唔同既女朋友,有靚女有文青有搞笑有後生,各式各樣,每次見佢都春光滿面,似乎超級開心咁。。

相反我咁多年黎都係得一個老婆,佢本身都一般般,婚後更加唔洗講,見到佢對黑眼圈都唔開胃,而家都好少性生活,最慘仲要日日都聽佢EE哦哦,見到個朋友咁開心真係有D後悔當初咁快結婚 ...
我明白你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 00太郎 於 2019-2-19 12:35 PM 發表

見到同我差唔多條件既朋友每年都換唔同既女朋友,有靚女有文青有搞笑有後生,各式各樣,每次見佢都春光滿面,似乎超級開心咁。。

相反我咁多年黎都係得一個老婆,佢本身都一般般,婚後更加唔洗講,見到佢對黑眼圈都唔開胃,而家都好少性生活,最慘仲要日日都聽佢EE哦哦,見到個朋友咁開心真係有D後悔當初咁快結婚 ...
搵錯人就要硬食 愛情對某d人黎講係好......

回覆 引用 TOP

結婚是人生另

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 不死人888 於 2019-2-20 08:35 PM 發表

找男男咪冇事啦
男男都可以結

引用:
原帖由 樹上小小隊長 於 2019-2-21 03:43 AM 發表

男男都可以結

回覆 引用 TOP

依家仲夠膽結婚既人,一系懵猩猩,一系好有勇氣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 心心蜜糖店 於 2019-2-20 02:16 PM 發表

又係嘅.....老婆唔夠靚同後生,諗吓自己咩質素先。你個頭係地中海,又無銀用要老婆捱到有黑眼圈,怪就怪自己啦。

你個地中海帖
https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&ptid=28002168&pid=494095817&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share ...
笑左
不過留住結左婚已經好好嫁喇,唔通等到m字大到ipx咁先開始揾對象0羊
拿如果佢拒絕啪啪咪揾外緩囉

回覆 引用 TOP

引用:

個個結完婚都後悔
唔知自己點解會結左婚架啦

女人係麻煩的動物 鐘意呻鐘意哦 就梗架啦
你老婆唔係第一個亦唔係最後一個

回覆 引用 TOP

永遠都係隔離飯香喇架。。。但肯陪你過人世又有幾多個?請自重

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ahgochris 於 2019-2-20 05:37 PM 發表

你咁在意既咪俾$$老婆去扮靚囉
女人不論年紀都係貪靚既
我有時都會主動叫老婆去扮靚
佢自己就會得閒去鍾嘉欣代言果間打下眼袋槍咁
有啲野要開口講先可以有改變 ...
我有時都驚俾老公話殘..都會去呢間打眼袋槍..一年打3-4次就可以消多d眼紋同黑眼圈..見到呢個po就知女人唔保養唔得..

回覆 引用 TOP

你老婆對住你其實都一樣

回覆 引用 TOP

引用:

庸人自妖

回覆 引用 TOP

離婚lor...既然咁嫌棄 不如早啲解脫

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 00太郎 於 2019-2-19 12:35 PM 發表 [img][/img]

免費從來都是最昂貴

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]