註冊 登入

‼️michia氧氣眉‼️IG幾萬follow⁉️但事實整眉老師都是垃圾😤😤

‼️michia氧氣眉‼️IG幾萬follow⁉️但事實整眉老師都是垃圾😤😤 E-mail 此主題給朋友

IG幾萬追蹤,有不少稍為有D知名道既明星,𡃁模都去整佢既氧氣眉,但奉勸各位不要去🙅🏻‍♀️佢地所謂既氧氣眉老師根本不知所謂,相比學徒都不如,幫我整到眉尾化晒,開晒义,完全唔係一條正常既眉尾,幫我朋友整果個老師仲過份,完全無幫佢遮蓋舊有顏色,個尾又係開晒义,個老師叫我朋友用遮瑕膏遮住😳😳
整眉係為左靚,整完要遮遮掩掩,唔俾人見到,咁整黎做乜?整得唔好仲唔認,不負責任,仲不停揾D無理既籍口賴番落個客到,仲要客人再俾錢先肯幫客人補救番當眉,不停叫客人燒錢,簡直係黑店,我地仲要係佢公司洗埋舊有既眉形,每人差唔多一萬,得到既係不知所謂既眉形,我宜家都唔知點算,好後悔😔
⚠️奉勸各位不要去幫襯,免受圈套!⚠️

熱賣及精選
引用:
原帖由 choki520 於 2019-2-12 07:23 PM 發表

IG幾萬追蹤,有不少稍為有D知名道既明星,𡃁模都去整佢既氧氣眉,但奉勸各位不要去🙅🏻‍♀️佢地所謂既氧氣眉老師根本不知所謂,相比學徒都不如,幫我整到眉尾化晒,開晒义,完全唔係一條正常既眉尾,幫我朋友整果個老師仲過份,完全無幫佢遮蓋舊有顏色,個尾又係開晒义,個老師叫我朋友用遮瑕膏遮住😳😳
整眉係為左靚,整完要遮遮掩掩,唔俾人見到,咁整黎做乜?整得唔好仲唔認,不負責任,仲不停揾D無理既籍口賴番 ...
估唔到呢間咁差?我見佢ig好多相又話成日去韓國進修
仲要有唔少KOL幫襯咁
但而家差唔多成萬蚊整條眉?太貴⋯

可否提供相片?

呢間出左名黑店⋯ 只係廣告做得好

有無相睇下有幾差?

引用:
原帖由 外圍的希望 於 2019-2-13 04:50 AM 發表

呢間出左名黑店⋯ 只係廣告做得好
你都中招?

引用:
原帖由 Karlie.h 於 2019-2-12 09:28 PM 發表

估唔到呢間咁差?我見佢ig好多相又話成日去韓國進修
仲要有唔少KOL幫襯咁
但而家差唔多成萬蚊整條眉?太貴⋯
就係見到咁,所以覺得有信心D,但原來唔係,洗眉又洗唔甩,求其揾d顏料幫我係洗唔甩既舊有眉色上加色,最重要係後期整到堂眉,根本唔值咁既價錢,完全無眉形,都唔知佢整緊乜🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 samstan2012 於 2019-2-13 09:41 AM 發表

有無相睇下有幾差?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 j.dean 於 2019-2-13 12:16 AM 發表

可否提供相片?

引用:
原帖由 choki520 於 2019-2-13 09:56 AM 發表

事後我已經怕佢地唔認肯定又話係我甩左色,所以整好幾日已經即刻聯絡佢地公司話當眉唔得,要求整番好,我已經同講明揾番佢地就係怕佢唔認!
好啦,佢地叫我2月11日上去俾佢睇,都係唔認,影晒相都可以唔認,堅持話因爲甩左色,5日就甩色?整過眉都知,第二次補色後係唔會咁快甩色啦!仲話如果要補救番當眉,要我再俾$500先肯同我整番😤😤

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 samstan2012 於 2019-2-13 09:41 AM 發表

有無相睇下有幾差?
引用:
原帖由 choki520 於 2019-2-13 09:56 AM 發表

事後我已經怕佢地唔認肯定又話係我甩左色,所以整好幾日已經即刻聯絡佢地公司話當眉唔得,要求整番好,我已經同講明揾番佢地就係怕佢唔認!
好啦,佢地叫我2月11日上去俾佢睇,都係唔認,影晒相都可以唔認,堅持話因爲甩左色,5日就甩色?整過眉都知,第二次補色後係唔會咁快甩色啦!仲話如果要補救番當眉,要我再俾$500先肯同我整番😤😤

引用:
原帖由 choki520 於 2019-2-13 10:14 AM 發表

引用:

好啦,佢地叫我2月11日上去俾佢睇,都係唔認,影晒相都可以唔認,堅持話因爲甩左色,5日就甩色?整過眉都知,第二次補色後係唔會咁快甩色啦!仲話如果要補救番當眉,要我再俾$500先 ...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 choki520 於 2019-2-13 10:14 發表

引用:
好啦,佢地叫我2月11日上去俾佢睇,都係唔認,影晒相都可以唔認,堅持話因爲甩左色,5日就甩色?整過眉都知,第二次補色後係唔會咁快甩色啦!仲話如果要補救番當眉,要我再俾$500先 ...
你幅相好似淨係影到你額頭 , 條眉呢?

引用:
原帖由 samstan2012 於 2019-2-13 11:31 AM 發表

你幅相好似淨係影到你額頭 , 條眉呢?

回覆 引用 TOP

見到了, 真係叉開晒喎條眉尾, 有無得修補?
我覺得佢應該要免費幫你修補

仲有。。。。眉山位好似前左少少, 你覺唔覺? 應該後返少少會好睇D

23 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。