註冊 登入

離婚並不可怕

引用:
原帖由 純情的妲己 於 2019-2-12 04:44 PM 發表

出軌D背叛,
我是過來人,現在一個人都可以過的好好

熱賣及精選
先安頓好小朋友。試過努力過,冇必要被一個人拖誇自己一生罷。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 UMM 於 2019-2-12 07:00 PM 發表

係,我都明,我會努力行出黎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 騎著蝸牛去旅行 於 2019-2-12 06:41 PM 發表

我是過來人,現在一個人都可以過的好好
是男還是女,單身一個多久?

引用:
原帖由 純情的妲己 於 2019-2-12 04:53 PM 發表

快10年感情,+2個小朋友,點可能一時間就放低,
所以要開帖=更可怕

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 純情的妲己 於 2019-2-12 04:53 PM 發表

快10年感情,+2個小朋友,點可能一時間就放低,
我男人一個,十五年既婚姻!有1個小朋友。最後只是不斷同我講,我唔係一個好。十五風雨点放低。

引用:
原帖由 純情的妲己 於 2019-2-12 01:51 PM 發表

失敗既婚姻不可怕,可怕係大家冇用心去努力過
咩事搞到咁,我自己都有2件都差點離婚,但我地唔想小朋友無個完整家庭,所以我地努力改變好

引用:
原帖由 香煎滴滴OL 於 2019-2-12 11:01 PM 發表

咩事搞到咁,我自己都有2件都差點離婚,但我地唔想小朋友無個完整家庭,所以我地努力改變好
婚姻裡面,只要唔係出軌背叛,其它問題摩擦,我覺得都係可以溝通既,且珍惜

引用:
原帖由 azer 於 2019-2-12 10:26 PM 發表

我男人一個,十五年既婚姻!有1個小朋友。最後只是不斷同我講,我唔係一個好。十五風雨点放低。
經營一段婚姻真係唔易

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 純情的妲己 於 2019-2-12 11:04 PM 發表

婚姻裡面,只要唔係出軌背叛,其它問題摩擦,我覺得都係可以溝通既,且珍惜
你係女?你老公出軌?

引用:
原帖由 香煎滴滴OL 於 2019-2-12 11:09 PM 發表

你係女?你老公出軌?

但有D人唔係咁諗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 純情的妲己 於 2019-2-12 11:13 PM 發表

講樣百痴野你知,當時我拍拖同我ex,我捉姦在床,我仲跪係度求佢叫條女走,我真係愛得好卑微,你另一半都同意離婚?

引用:
原帖由 香煎滴滴OL 於 2019-2-13 12:20 AM 發表

講樣百痴野你知,當時我拍拖同我ex,我捉姦在床,我仲跪係度求佢叫條女走,我真係愛得好卑微,你另一半都同意離婚?
卑微既愛只會令自己萬劫不復...唔好太過為一個人著想要為自己想下...
我已經好後悔為左一個我在乎既男人想佢唔煩想佢開心不惜一切.....
但當佢既問題解決左後佢好快突然走左放下左我.......如果當日我唔係咁不惜一切我今日唔會咁...
.因我已經無路可行..亦無人幫到我

男仕是個高高青年人 , 女的嬌小比月亮~
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。