註冊 登入

會唔會接受一個自己唔太愛既人

會唔會接受一個自己唔太愛既人 E-mail 此主題給朋友

會唔會接受一個自己唔太愛既人?因為自己已經唔再後生,而有一個好愛自己條件唔差,同我表白左好多次既人應該接受?

熱賣及精選
引用:
原帖由 legalbaby444 於 2019-2-12 12:00 AM 發表

會唔會接受一個自己唔太愛既人?因為自己已經唔再後生,而有一個好愛自己條件唔差,同我表白左好多次既人應該接受?
你係女?話你知女人嫁個佢愛你多過妳愛佢係件幸福事

自己年纪唔細,對方條件唔差,點解唔試吓?

唔試又點知 但試無妨

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 legalbaby444 於 2019-2-12 12:00 AM 發表

講下多D詳細內容先, 你有冇拍過拖?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 沒有盡頭 於 2019-2-12 12:42 AM 發表

自己年纪唔細,對方條件唔差,點解唔試吓?
其實無感覺好難開始估計嗰個男人都只係有個錢除此以外一無是處悶棍一條無情趣

熄燈,鎖門,爆大鑊
引用:

唔好嘥時間試一定後悔你無感覺就唔好勉強

熄燈,鎖門,爆大鑊

回覆 引用 TOP

樓主幾歲呀? 仲信愛情 

只有自己愛自己先係最實際

回覆 引用 TOP

引用:

咁你咪同佢講,試下拍拖先, 如你試過兩個月覺得OK 先同佢上床 再試試囉!

上床都OK 先結婚! 或者佢試完上床就飛左你呢,咁你就可以慳返唔洗諗 愛唔愛 既問題了!

又或者佢係昨天新聞報導既 納米丁 呢, 你可以拿拿聲踢走佢!

回覆 引用 TOP

廿歲唔會接受, 40歲就會,因為可能再無下一個

回覆 引用 TOP

睇你點諗。
1. 就算係你好愛既人,一齊之後都好有可能變得不愛,甚至互相憎恨。(現實之中大把)
2. 同唔愛既人一齊,好快會厭惡,感情真係冇得勉強。果d講慢慢培養感情既人,一定未試過俾唔鐘意既人approach,無論對方做乜,幾有誠意,點樣付出,你都只會覺得厭煩,係唔會感動的。

感覺上可以一試, 拍拖就係睇下大家適唔適合再發展落去.
有D人,最初你好鐘意,不過相處落就越來越無FEEL,
有D就相反,最衫覺得無乜特別,不過相處落就越來越鍾意。

一試無妨,比個機會大家ar~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 白色黑羊仔 於 2019-2-12 01:02 PM 發表

廿歲唔會接受, 40歲就會,因為可能再無下一個
單身都好過夾硬同個無感覺嘅人一齊

熄燈,鎖門,爆大鑊

回覆 引用 TOP

48 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。